09 October 2010

hangus muke aku!!


.Assalamualaikum.

waaahhhhh!!!!!!!!!!! penat penat penat dan mengantuk mengantuk dan mengantuk!
tournament tadi berlangsung dengan baik sekali. terase macam jadi pemanah olimpik je. ahaha.. padahal guna bow basic je.. hehe. tapi budak2 poli gune yang compound. memang terbaik la kan.. 
tapi, dieorg tak hantar wakil untuk perempuan so, budak part 3 lawan ngan budak part 2 jelah. yang team perempuan sahaja oke! dah la main tengah panas. dah sah-sah muka habis hangus. oh tidak! tapi, penat lelah kiteorg ni berhasil gak tau. huhu. sebab dapat johan!!


TAHNIAH UNTUK DIRI SENDIRI!
PAP PAP PAP
*buat tepuk tangan :p



tangan aku enterframe kat situ. penyapu pink aku pun same. beg aku pun nak jugak. katil aku pun nak. lol..dah name pon dalam bilik aku..
kan?


banyak lagi gambar tadi. gambar aku tengah shoot pon ade. tunggu tau. sebab gambar tu sume ade ngan kawan lain la.. x ambil lagi. :p

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

wah~! tahniah iqa! dah dapat abang johan haha

puteriqaizyan said...

rina: hehe...maseh2 ;))

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan