09 October 2010

sila ambil perhatian!!!!!!


.Assalamualaikum.



ok tak ni??


pagi esok aku ade archery tournament
dan buat julung kalinya akku join sukan ni
aku tak tau camner leh terpilih
maybe sebab aku rajin sangat kot.
hahaha


mood: perasan


yelakan, dah encik mukhriz suruh main, aku main jelah.
best woo panah-panah
nasib baik aku tak penah panah kat orang lain.
tapi,terasan jugak nak panah hati orang lain.hehe


esok aku akan lawan dengan budak part 2 uitm dan jugak budak politeknik dungun
paling penting start pukul 8 pagi!
aiyaakkkk!!
susah mau bangon tido meyh...


wish me luck!
:))

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

paling best maen archery ne bila akan ada satu tanda kat bibir kte. tu kalo aktif la.

puteriqaizyan said...

rina: hahaha.. a'ah.. law aktif la kan..
sbb tali tu kne ltk kt mulut..huhu :P

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan