27 October 2010

Organ Donation Should Be Encourage Among Malaysians


.Assalamualaikum.

Alhamdulillah
baru je lepas jawab first paper BEL tadi
really2 thanks kat sume yang wish goodluck and doakan aku ye
aku appreciate sangat
tadi exam setat pukul 2:15 - 5:15 ptg
dalam dewan yang sejuk giler plus hujan lagi
memang demn!!
otak aku beku weh
dan paling penting
pagi tadi aku bangun pukul 5:33 pagi!!


aku cuak sebenarnya, tidur pun tak lene
aku terjaga pun time azan Subuh
bangun-bangun je terus ghase takut nak jawab exam
tak pernah aku takut nak jawab paper English
eceh. konon pandai sangatlah English nih
hahaha

dan akhirnya.....




warghhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku memang ghase nak nangeh terguling-guling
aku tak pernah lagi jawab soalan essay sesusah nih!
siyes aku cakap

dah la tengah sejuk giler tadi, tangan beku, otak pun beku
aku ghase nak je baling sume barang-barang atas meja
nak menunjukkan bahawa keadaan dalam dewan terlalu sejuk
ye! sejuk gile sampai aku tadek idea nak buat essay

tadi kene buat essay
Organ donation should be encourage among Malaysians
berdasarkan DUA artikel yang dah diberi:
1) The Ethics and Law On Organ Transplantation in Malaysia
2) Saving lives, one pledge at a time

naik pening plus jam otak aku duk pikir nak buat essay nih
die tak bagi specific nak ape, cume common
pandai-pandai la kene godek nak buat isi ape
nasib baik aku tak buat isi ketam ke, isi udang ke
haih! tengah lapar time tuh..hehe

ape lagi aku nak cakap eyk?
entah la..aku tengah pening lagi nih
hohoho
aku cuma harap result aku lulus je
tawakal

aku nak terjah-terjah blog orang pulak nih
tungguu...hehehe

xoxo


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

10 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

insyaALLAH, dah usaha habisan skunk tawakl je oke :)

Anna Boleyn said...

doa banyak2 moga lulus. InsyaALLAH boleh nya tu... :) think postitive. :) jgn lupa singgah HLN kay. :)

Amy Syaquena said...

salam..

insyaallah banyakan berdoa k , awak dah berusaha dan buat mane yang termampu selebihnya tawakal je ok... all the best dear, good luck

hiro said...

hii.

puteriqaizyan said...

rina : insyaAllah :)

puteriqaizyan said...

kak anna: huhu. insyaAllah.tenx akak ;)
sllu g blog akak :D

puteriqaizyan said...

kak amy: insyaAllah..tenx kak amy :)

puteriqaizyan said...

hiro: wink2..hye :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠ said...

iqa..akak nk kasi tau..nama yg iqa ukir kat blog akak utk link ke blog iqa tak leh link la..cuba iqa klik tngk..bla akak klik dia naik "Blogger:blog not found"akak ingt ada 1 huruf yg miss kot...

ieyza afieyna said...

ala ingat ada cth essaynya. baru nak tiru.. kena wat soklan past year nie.. hee.. :P

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan