11 October 2010

princess wannabe!


.Assalamualaikum.

semalam time nak pergi laundry baju-baju yang dah macam sebulan tak basuh tu, tiba-tiba kawan aku ni cakap,
"kak iqa, nape kak iqa tak jadi je macam seorang puteri?"
ish3.. budak bertuah ni.bukan ke ai ni dah puteri ke?hahaha
"hmm..maksudnye?puteri macam mane?"
"jadi macam puteri la..puteri yang demand"
"hahaha.xminat la"

lebih kurang macam tulah perbualan kami yang tak berapa nak hengat tuh. tapi, tiba-tiba aku terfikir..
best jugak kalau jadi macam tu kan? bila lagi.haha..
tapi, tunggu kurus la dulu. lagipun kali ni dah memang start diet. berat pun dah turun sikit.pembakar semangat nih!



tengah duk berangan nak jadi 'puteri' yang demand tuh, aku terfikir gak. nak demand tang mana? aku ni bukanlah demand sangat. cuma kadang-kadang je. hehe
tiba-tiba fikir nak jadi 'puteri' yang paling kuat shopping.
aku nak beli semua apa yang aku nak.
boleh tak?



ala..dah nama pun puteri kan? mesti nak sentiasa vogue dan cantik dan cun dan digilai ramai!
so, satu hari nanti aku nak sentiasa nampak cantik dimata orang.
cantik bukan hanya pada luaran tapi jugak dalaman :)


pastu nanti kalau tiba-tiba dah datang rasa nak cari jodoh, nak cari yang hensem, kaya. haha. ni baru demand kan?
ish3.. anak sapa la ni.. tapi semua tu takkan bermakna kalau tadek IMAN.


last but not least, terima kasih kepada SITI NURUL HANISAH kerana memberikan idea ini.
haha
aku bukan demand sangat pun sebenarnya. ni cuma khayalan semata-mata. semua ni hanyalah angan-angan mat jenin je

xD


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

emiliana anuyai said...

ehem2..
nk jd bestie puteri boleh tak?
nak gak rase hidup as princess, even name xde name PUTERI.. hehe

puteriqaizyan said...

hahahaha..emi,bukan hari2 ke mencapub ngn i??
hahaha:p

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan