17 October 2010

jatuh cinta lagik. oh tidak.


.Assalamualaikum.

Hohoho...
Jatuh cinta lagi
Lagi lagi ku jatuh cinta
Jatuh cinta lagi..
Kepada setiap wanita lelaki

Suke-suke hati aku je nih tukar lirik lagu
Kalau aku masuk jangan lupe lirik mmg sah-sah aku xkn dpt sesen pon
Macam mane persaan korang kalau dah jatuh cinta??
Mesti suke sangat-sangat kan?
Tapi ade jugak yang tak suke
Macam aku sekarang
Ni kawan aku punye pasal
Dielah yang kenalkan ngan ‘die’ nih
Hati aku ni pon satu!
Nak aje jatuh cinta
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Cari ape hah??
Cari CINTA?
Mane ade kat cni..
Ekceli aku jatuh cinta kat
CHUZZLE DELUXE



Okeh.fine
Aku tau ni game budak2.
Sebab adik aku cakap kawan die kat sekolah main!
Tapi kan..nasib badan la kan.
Aku nak main game lain aku tak pandai.
Hahaha

Nilah sebab adik aku tertanya-tanya
Kenapa aku banyak sgt game skang?
Dulu tadek pulak
Die ciap letak tapak tangan die kat dahi aku
Kot-kot aku ngah demam ke

Ish..kenyataan ni..
Sebab game nilah aku sanggup tak tidur
Pastu paling penting aku tak start study lagi
Muahahaha

Eyh kejap.
Layan jelah gambar2 ni...







aku suke tengok die pecah2!!
haha


aku bayangkan chuzzle ni lembut je..







akhirnya!!!!


pssttt


BAB 4: DISAAT AKU MENCINTAIMU
UPLOADED! xD

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

1 Love Note (s):

Farah Sygs said...

siyesli...sy pon ske maen chuzzle nieyh..haha...bunyi dorang..kiut meyh

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan