12 October 2010

JULY punyer cerita...


.Assalamualaikum.

perghhh!! saket perot lagik! dah la time jawab test tadi pon perut memulas. ape kehe entah perot aku nih.
ape yang aku makan eyk?
pagi tadi bekpes makan roti 2 keping ngan air milo panas. tu pon leh buat perut memulas ke?

lepas dah jawab test ngan tenang. walaupun test macam hape entah aku jawab,
sambung pergi kelas costing pulak.
still topik yang last sebab susah!
esok dah la kuiz bab ni.
MARGINAL & ABSORPTION APPROACH
lebih kurang cenggitu la tajuknye.
madam aku ajar laju giler
kalah pelumba kereta F1
kalah harimau bintang
aku dah la spesis lambat pikap atau lebih senang lampi!
hahaha

lepas tu balik..time nak balik badan aku dah ketar-ketar sebab terlalu lapar
kaki dah longlai
kepala dah naik pening
hah. tulah. diet mati-mati punye pasal.
lalu ikut kiosk,singgah beli kopok goreng
balik sambil jalan, sambil makan
aku rasa nak pengsan dah time tuh.

sampai bilik, bukak laptop, online.
hehe
WAJIB!
sejak-sejak ade wireless ni aku kembali jadi kaki online tegar
*sambil nyanyi lagu online by saykoji

pastu aku tengok dashboard
wah!
ade menarik..


credit to : ajuera


benda ni kadang-kadang memang ada yang sama
tapi,tolong jangan percaya sangat sebab semua ini hanyalah kebetulan.


nak sambung blogwalking
xD

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

6 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

iqa, nanti spare la biskut tiger ke mineral water ke gula3 ke dalam beg, kalau lapar, boleh capai. :)

puteriqaizyan said...

rina: huhu...lupe pulak.pdhl ade je bskut ;)

tenx 4 remind me :p

Weeda said...

k.wahed bulan 7 gop~

ngeee~

patut r update sokmo belog leni..ada wireless rupenya..

puteriqaizyan said...

kak wahed: hoho.sme2 ;)
yup.tu rjn sgt..kalu dop,jgn harap,hehe

PIDUT ASiS said...

ai,jumpa laptop sehat balik???
ni mesti pening sebab tak on9 ni,bkn sebab lapar..hahaha

Post Terhangat...

Ketawa Sampai Terkentut-kentut

puteriqaizyan said...

pidut: hahaha..memahami betoi ;)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan