18 October 2010

kucing comel. tapi tak minat la. geli. takot.


.Assalamualaikum.

mane pegi sume orang ni hah?
aku rase macam sunyi je nih
tadek orang je..
aish..

pagi tadi bangun 6:30 pagi
awal daripada biasa
hehehehe

pastu siap-siap pegi mahkamah tinggi
ade hal personal sikit
takpun aku nak cari jodoh peguam kat sane
hahaha
boleh tak?

lepas tu singgah rumah jiran lama aku
pastu aku nampak kuceng nak lalu kat bawah aku
cepat-cepat aku angkat kaki!!

jiran aku tu pon cakap
"ish..iqa ni..dari kecik lagi takot kucing"

aku terkejut
sebab aku tak ingat pasal kecik-kecik dulu
so,aku tanya
"eyh?yeke?mase kecik takot kucing eyk?"

makcik tu pon jawab
"yela..takot sangat"

hehehehe
aku bukan takot ape..
aku geli la.
kuceng suke sangat bergesel-gesel
dah la berbulu..

teringat pulak time kat rumah sorang ustaz ni kat kuantan dulu
kazen kawan aku ade bawak kiteorg 3 orang pegi umah ustaz tuh
ade hal ape ntah
awal-awal lagi aku dah nampak kucing
cantek!
comel!
gebu!

tapi aku tak minat langsung'
tengah syok-syok duduk tu pon aku ade jugak tengok-tengok kat bawah
kot0kot kucing tuh nak lalu senang aku nak bangun skit

lepas tu tanpa sedar,
tibe-tibe aku rase macam ade kucing lalu kat kaki aku

"Aaaaaaaaaaa"
aku menjerit kuat then kawan aku pun same terkejut dengar aku jerit
walaupun dieorg tak takot kucing
ish..malu betol aku depan ustaz tuh
huhu

xD

mane sume orang ni hah??

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

4 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

orang di sini di sini. haha. ke orang jadi kucen?

kawan3 rina yang takot kucing pon sebab geli la. haha

MOFASAD said...

saya ada kucing

nama dia iqa



errr?




larrriiixxxxxxxxxxxxxx!

puteriqaizyan said...

rina: hah.mungkin jugak.ngeh3.

ish.sme la law cmtuh.kem slm kt dieorg.hahaha:p

puteriqaizyan said...

mofasad: cait.kuang asam boi,asam segala asam betoi..

wa tarik rmbt laju2 kang bru tau..

huhu

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan