25 October 2010

YES! berjaya study :D


.Assalamualaikum.

selamat pagi semua
selamat bekerja untuk yang bekerja
selamat egi kelas untuk yang still ada kelas
selamat menjawab peperiksaan final untuk yang dah setat final hari ni

aku?
aku punye paper hari rabu nih
tu yang aku bahagia sangat online nih
hahaha

tapi kan,semalam
aku dah setat study woo
percaye lah!
walaupun malas kan...
tapi berjaya jugak menghabis 1bab untuk CTU!!
yehaa!!

ni pun tak tau ngape aku bangun awal
nak study kot jap g
hehehe
harap-harap la aku study betul-betul
aku ni bukan ape
cakap tak betul!!
demn
teruk gile perangai
hahaha

xoxo

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

2 Love Note (s):

MissNafa said...

Selamat Menduduki Exam :)
GOOD LUCK!

puteriqaizyan said...

missnafa: tenx dear :)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan