23 October 2010

meh bace ni.meh meh..


.Assalamualaikum.

hye readers
aku dah selamat sampai dungun nih
mase yang aku tunggu sgt dah tibe
hehehe

kenapa?
sebab aku dah terlalu heaven duduk kat rumah
seminggu lebih kat rumah
buku ade bawak balik
tapi langsung tak sentuh
tadi je baru sentuh
tu pun sebab nak masukkan dalam beg nak bawak lik sini

haih
bagus tak student uitm macam aku nih?
hahaha
bagus kan?
sile kate bagus oke?

aku kena setat study dah bile balik sini
so,aku akan kurangkan update entri
dan kalau aku tak sempat singgah kat blog korang sori k?
tinggalkan link korang 
dan jugak kat shoutbox
insyaAllah kalau aku betul-betul free,aku pegi kat korang k?

aku mintak maaf banyak-banyak
sebanyak bintang di langit
sebanyak manusia di bumi
sebanyak...errr
terhiperbola pulak deh aku nih

doakan aku dapat jawab exam ngan tenang oke?

pssttt...
ade sorang budak nih ala-ala tekel aku
haih!
perasan kan?hahaha
die mude setahun dari aku!
pergh.aku tak penah buat keje macam nih
hahaha
siyes aku tanak jatuh hati lagi
serik woo!!

xoxo

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

4 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

haip! pk exam dulu. hehe

all da best iqa :D

puteriqaizyan said...

rina: hehehe..tulah pasal.haih.kacau tol bdk tuh.hahaha :p

tenx dear ;)

haidi takeAfoto said...

wahh kapel ngn junior la pasni ni ek..die ala2 takel awk ek.awk pn ala ala gak la..heheh dah smpai dungun?org tganu ek.bez la duk sane...cntik... study uitm mane ek..byk lak tanye mamat ni ekk

puteriqaizyan said...

haidi: warghhh!!byk nye tny. ghase cam artis da nih.hahaha..

mne ade kapel la.kwn jer.hehehe :p

besh duk cni?npe?biase je.hhoho..

student uitm dungun la ;))

byk tny? hah.tau xpe.haha :p

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan