21 October 2010

sekarang pagi ke tengahari?


.Assalamualaikum.

selamat pagi kepada sesape yang baru bangun tidur macam aku
keh keh keh

aku tanak update cite pape sangat hari ni
sebab
sebabnya...

aku tak baca pape lagi
i mean study la
aku bawak balik buku LAW je

sebabnya?
entah la
tu je yang paling ringan fail aku selain dari BEL

hahahaha
xD

meh layan sini dulu...

dan jugak
aku dan kawan aku perlukan LIKE dari korang
thanks
click sini

xoxo

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

4 Love Note (s):

MOFASAD said...

bangun lambat?

duit hantaran kahwin nanti kurang ye sebab lambat bangun


leh?

puteriqaizyan said...

mofasad: utk ko ape yg tak boley?
hahaha

bulatkocik said...

org cakap pmpn bgn lmbt nie..diorang spesel ckit..diorang tau apa yg diorang nak..maka, diorang tak perlu nk risau..sb tu diorang bgn lmbt...hehe

puteriqaizyan said...

bulat: yea3!! bulat sokong! syg bulat.
hehehe... :p

betol3..sbb tulah bgn lmbt.huk3..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan