28 October 2010

JOM PARKING KAT BLOG BEN ASHAARI


.Assalamualaikum.


pergh!! hari nilah hari yang terbaik aku tidur
pukul 3 petang aku bangun
eceh. bangga la ni konon
padahal anak dare yang tak senonoh
kah kah kah

tadi aku nampak abg ben nak pomot2 blogger baru lagi
dan yes! aku join lagik
ahaks
sebab blog aku ni still setahun jagung. huh.lapor...

aku still lagi blogger yang mencari idea-idea yang bernas
ape yang aku tulis kat sini pun merapu tah pape je
hahaha

earning dari nuffang pun tak naik-naik
dush! tapi takpe. tunggu jelah
nuffnang ni baik sebenarnya
ekekekeke

blogger-blogger baru yang nak join meh la sini ye
jangan segan silu nak pomot blog sendirik
hehehe

xoxo


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan