01 December 2010

Aku blogger ! So What ???


.Assalamualaikum.


*tambahan.baru pasan.kena cite pasal diri sendri ye? muehehe.. ok.panggil saya iqa. 20 years old. dan still lagi belajar di UiTM Dungun in accountancy.

saja je menggedik nak join lagi. walaupun arituh aku duk berangan sorang-sorang....

lepas ni kalau followers aku dah lebih 300, aku nak naik dengan usaha cara sendiri. tanak dah mintak tolong abg ben. bukan sombong. tapi aku nak rasa macam mana susah payah nak naik sendiri.
tapi hampeh! sila gelak kat aku laju-laju. sebab lepas aku fikir macam tuh, dua kali aku join abg ben punye "show" muehehehe. entah lah sebab idea abg ben cun-cun. hehehe. klik kat gambar kalau nak join.

Apa Pendapat Anda Mengenai Dunia Blog ?
sesungguhnya aku tak pernah tau bahawa blog ini sangat best. serius aku cakap. dulu aku tengok blog ni sebelah mata je. sekarang aku rasa nak tengok empat mata. aik..??

Sepanjang anda menjadi blogger, apakah perkara positif dan negatif yang pernah anda alami ? 
positif nya aku tengok sesama blogger memang akrab. macam adik beradik. betul tak? 

negatifnya aku dah insaf. hua hua hua. insaf pasal hari tulah. aku janji aku takkan buat tajuk macam tu lagi. tapi kan, aku tak paham kenapa orang lain buat, tadek pon kena hentam macam aku? err...

Apakah blog ini hanya untuk mencari nama /  glamour ?
kalau tu yang anda fikir. anda silap. eceh. pandai je aku. huhu. bagi aku tak. aku senang dapat kawan-kawan blogger yang baik semua. kan? kan? eh. tapi duit nuffnang pun nak jugekkk.. hehe.

Banggakah anda menjadi seorang blogger?
err.nak cakap ye. nak cakap tidak. it's both. ya sebab bila kawan-kawan tengok aku ada blog, semua cakap blog aku best. cait. perasan lagi. tak. ramai lagi yang best.

tidak sebab antara-antara blogger aku masih lagi tercorot. nak jugak rasa kefemesan tu kan? hihi..





DONE

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

21 Love Note (s):

Izamir Ridzwan said...

join jugak puteri..heheh

Rara Farah said...

tamak kau...sume rembat...hahaha..apesal xpomot aku skali...ngeh3

Puteri Iqa Izyan said...

@Izamir Ridzwan hehe.mesti :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Rara Farah kan? tamak haloba betul hehehehe...

kau?ala,kau pny folo da rmai.. huhu

Fakhrur Razi berkata said...

tajuk apa yg kau buat tuh?
err hahaha mmg best kan ad promoter utk blog XD

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata owh. haha. entri tuh aku da tukar kpd : let it be dot dot dot. kot.lupe.

kan? aku suke benau.. haha

♥-- emieysandra --♥ said...

singgah sini..;D

♥-- emieysandra --♥ said...

singgah sini..;D

Eman said...

yann, cmmne nk buat kotak pink dlm entry tu?? ajar laaaa.
hukhukhukkk...

=(

Syafiq Rosli said...

bagus..:)

haniz said...

salam perkenalan from hanizeyecandy
http://haniz-eyecandy.blogspot.com

Azza Firza said...

salam singgah, teruskan beblogging ya, nice enry, jemput ke blog buruk saya juga ea (:

Un Phat Lee said...

gua cacai sapu sampah je.so what? ehe. XD

Aisyah AR said...

SALAM BLOGGERS!!! TAMBAH KENALAN YOK!!!

Puteri Iqa Izyan said...

@♥-- emieysandra --♥ hye2 :)

thanks. nnt sy singgah kat awk oke :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Azza Firza hehe.insyaAllah :)

Puteri Iqa Izyan said...

@haniz salam kenal jugak :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Syafiq Rosli hehe.thanks :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Un Phat Lee hua hua hua. lu nih!

Puteri Iqa Izyan said...

@Aisyah AR hye! :D

Anonymous said...

dah-dah la puja ben ni...huh!

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan