03 December 2010

selamat tinggal T___T


.Assalamualaikum.


uuwwwaaaa.. irfan dah balik Kelantan. tadek lagi gelak tawa baby ni petang-petang, malam-malam. dia mudah mesra dengan orang dan senyuman dia tuh siyes buat aku jatuh cinta. muehehe.. semalam time nak tidur rindu gila lak kat budak ekcik sorang nih. mak dia cakap nanti tahun depan datang lagi. huk huk huk.

mak ngan ayah dia kerja kat sini. then, nenek si irfan nilah yang jaga irfan kat Kelantan. huaaa. nak nangis boleh? 

aku ngan adik aku selalu bawak si irfan ni datang rumah setiap kali dia balik sini since si irfan nih baby lagi. oh ye. pesanan untuk irfan nih :

tahun depan datang mesti dah besarkan? nanti datang sini lagi tau. jangan gedik-gedik pulak tanak datang. nangis kang. huk huk huk. semoga semakin comel. i love you sayang....T__T

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

18 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

bubbye irfan, ada jodoh jumpa ag~

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina huhu. tibe2 sedih

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

wndu la nak men dgn baby..
tpi kau uma nie yg kcik pon 9taon..
tpi nak tunggu sape banak ?
tak kn sy kot ?
hahahahk !

Fakhrur Razi berkata said...

ak pernah dgr org ckp bayi ni selalu dia ikut perangai parents dia..

kalau parents dia peramah jenis cpt mesra..
inshaAllah dia pun jenis yg xkisah bila strangers dukung ke
err means dia xde lah nngis kot
hohoh

Fakhrur Razi berkata said...

oh weh..
mekasih volunteer~
hahaha tlg lah ye jwb tag tu bila free
huahua xD

-Si Riang-Riang- said...

jangan sedey. comel la irfan :)

Fakhrur Razi berkata said...

bahasa melayu mmg susah lol

kembatolo™ said...

bai ai tolong jaga.. haha

NadGorgeous said...

omaigod! comey nye..
alolo tomei tomei.. hehe

Tomato Gurl's Life said...

bye irfan.ade masa kita jumpa lg ye comel :)

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza hahahaha...apa salahnya? :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata eyh.yeke? aku tak penah dgr pon :P

maybe kot.sbb mak si irfan nih mmg baik..

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata byk la volunteer. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@-Si Riang-Riang- rindu :(

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata hahaha.kan?

Puteri Iqa Izyan said...

@NadGorgeous hehe.tgk dpn2 lagi comel die :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life insyaAllah :P

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™ hahaha.cesh.mentang2 besut dkt ngn kelantan :P

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan