29 December 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"


.Assalamualaikum.

klik gambar untuk details



huk huk huk. orang buat entri giveaway suka, tapi aku memang sedih lah. sebab tengok lah dateline bila. SATU HARIBULAN SATU DUA RIBU SEBELAS kot.. aku mana ada kat rumah lagi dah. ada kat kampus dah pun. entah dapat ke tidak online. macam mana kalau aku dapat hadiah jugak? macam mana nak contact aku? huaaaaa.. ( phewww..bajet dapat lah nih.hahaha )


tapi disebabkan sudah di tag oleh skendel tersayang, aku buat la jugak. kang tacing 100 hari mampuih aku nak menjawab kat ibu dia. ( sesi bergedik ).  giveaway ni memang SEMUA SERBA SATU. cayalah abg eq. hehe. bagus gak idea nih eyh.


eyh. hadiah giveaway kali nih, memang tak hengat dunia betul barang dari IKEA tuh. aku tak penah lagi jejak kaki kat IKEA. fine. aku memang jakun. eh. bukan, aku tadek masa lagi nak pergi sana. eceh. oke lah.tipu. haha. kalau abg eq, bermurah hati nak bagi salah satu hadiah ni kat aku, memang aku tayang-tayang lah kat korang. memang ibu aku buat kenduri la agaknya. ( hiperbola )


mangsa seterusnya adalah, kak yong lah. buleh? hehehe.. 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

12 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

hahah, ayop iqa, kena jawab dengan ibu dye nanti. hehe.

best jugak GA tu tapi tu la, jauh kot. harapan je la.

iqbalhakimi said...

kalau nak online dtg umah aku kat gong psir nie..haha

kalau buat kenduri ajak aku weh.. =P

nazirulhazwan~ said...

takyah join, kompem kalah,hehe:P

Ummi Izzah said...

saya pun join jugak..
good luck k!

SIELA MIKAIE said...

good luck dear!!!!...

ANATI SOKI said...

goodluck for the GA!

ANATI SOKI said...

goodluck for the GA!

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina

hehehe :p
tulah rina. t kalau balik lama kat mesia boleh lah join :P

Puteri Iqa Izyan said...

@iqbalhakimi

heh. aku pergi betul2 kan.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@nazirulhazwan~

huaaa.support lah den ni haa

Puteri Iqa Izyan said...

@Ummi Izzah

thanks ummi ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE

thanks akak ;)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan