19 December 2010

semalam yang lepas gian.


.Assalamualaikum.

aku akui aku semakin montel. maka, kecomelan aku jugak teserlah.
riak.

Asslamualaikum pembuka bicara.. hee. ingat nak pantun-pantun tapi itulah. tak reti. by the way baru lepas keluar beli makanan dan kutip hutang! keh keh keh. first time main kutip hutang. oh ye. semalam memang hari paling penat. kawan-kawan aku ( Ani, Wani and Zira ) dari Setiu datang jumpa kiteorg ( Aku, Myrah, Qatrun and Onie ) . walaupun hujan tapi dieorang still datang. auch. sungguh terharu di situ. 

sebelum keluar dah cakap ngan abah nak balik lepas asar sebab aku keluar tu pun pukul 11 pagi ++. tapi TERLAJAK. TER ok. bukan sengaja. ni kes pergi lepas gian karaoke. ngee. happy tak terkata. walaupun suara aku bak katak memanggil hujan, apa aku peduli? janji aku nyanyi. kah kah kah.

aku pun tak tau nak cite apa pasal semalam sebab belum tentu korang nak baca dari awal sampai akhir kan? ha... pandai pun ngaku. ni aku sayang korang nih. hehe. cuma semalam kawan-kawan terkejut tengok aku pakai reben kat atas shawl. keh keh keh. malu gue. ala, aku pun nak cantik sebab aku memang tak cantik. yang dah sedia cantik tuh, bersyukur lah oke. walaupun aku tak cantik tapi aku masih bersyukur dengan apa yang aku ada..adik aku selalu cakap aku hodoh, dia comel. grrr

terima kasih eyh sebab korang sudi jugak mengomen kat sini even aku tak singgah kat korang. err. tapi tadi aku dah balas semua jejak kot. kalau ada yang tertinggal, marah aku cepat! tipu tipu. jangan marah haa... 

p/s: jum mkn snickers :P


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

26 Love Note (s):

n i k l i s a said...

jom karok sesame. HAHA

Ainul said...

mana ada gemokk...kurus kering tak cun la :)

sarah-najwan said...

hehe..iqa mmg comey..

Eman said...

beaa gabak nyee reben tu yan. HAHAHA! beli ke buat sendiri?

hamzah ian said...

nnt ambik gmbr gua okeh..

PIDUT ASiS said...

ahri paling penat??hari kan???hahaha
hujan tak selepas anda memanggil hujan???

p/s:kantoi la pulak baca tak habis..hahaha

DanieL AdiE said...

hehehe...adik iqa tu jeles..

adrinaqamarina said...

haha. kerana diriku begitu berharga. rina pon tak cantik cam orang laen jugak :)

platipus said...

adik kau mmg comel!

oit..makan snickers lak!

Puteri Iqa Izyan said...

@n i k l i s a joommmmm.. hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@sarah-najwan hehuhehu.. mne ade.. :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Emankah kah kah. kannn?

beli :p

Puteri Iqa Izyan said...

@hamzah ian err.rosak la dslr tuh nnt.haha

alienelliz said...

cantik tu kan ikut org..hehe ad org ckp x cntik tp org lain ckp cntik.hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@PIDUT ASiS keh keh. silap taip :p
hujan lah..hahaha.. ades..

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE hahaha.. tau xpe :P

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina yeah. suke quote tuh :P

Puteri Iqa Izyan said...

@platipus die mewarisi aku lah.haha

saje lme tak mkn weh :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Ainul haha.tak tgk lagi gambar real. ni gambar main2 je..ekeke

FH said...

perenggan yg ke 4 tu, ayat nak touching. hahaha :P

ang cantek je . aku jujur ka ni? bahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@alienelliz a'ah la ell. :))

bru pasan. betul tuh :P

Puteri Iqa Izyan said...

@FH keh keh keh. auch.. :P

jujur la tuh. dlm gmbr sume cntik yang oi..haha :P

Weeda said...

karok mana qa?

Tapak Kaki said...

pinjam itu dslr boleh?

Puteri Iqa Izyan said...

@Weeda mayang village. heee :))

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki aku bg je.amek2..haha

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan