21 December 2010

SELAMAT HARI MALAS SEDUNIA


.Assalamualaikum.

kah kah kah. gilos lah aku pergi caps lock title. muehehe. hari ni hari malas aku sedunia. untuk aku jelah. korang nak jugak? err. boleh lah.


hari ni aku sangat malas
  • blogwalking, tinggal komen. aku cuma masuk kat blog sape-sape pun pastu jadi silent readers
  • nak online pun tadek mood (tapi online jugak)
  • nak update blog pun malas gila (tapi ni kira update la kan? err)
  • facebooking pun malas ya amat (sekarang tgh online facebook)

hari ni cuma rasa nak
  • makan aje. dari tadi macam-macam aku makan
  • tidur lagi.bangun pukul 11 pagi (ish3) tapi sekarang still lagi nak tidur
  • kurus secepatnya (dalam mimpi)
  • bla bla bla bla
entah apa aku merepek. uhhh..

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

44 Love Note (s):

Zul UnicBoyz said...

xpaham la kak iqa...
hahaha

Rozuan Ismail said...

kalau tidor pon malas..x tahu la ye..dh x boleh diselamatkan dah..

PIDUT ASiS said...

*kira jadi kita..ngeh3..nampak sangat malas ni..hahhaa

azzey said...

Sesekali bermalas2an mmg best kannnn....

nazirulhazwan~ said...

den pon nak malas la.haha

Fariq said...

nak malas gak, nak malas gak,
tak kira, nak malas gak...

iqbalhakimi said...

haha..mmg malas lah anda hari nie..sama la..aku pun ...nak bw pun tenet baik sgt..tp still bw ..cuma xbyk lah..entri pun update yg emosi2 skit..haha....fb ?..puteri impian tak online so aku malas lah.. tunggu malam skit..haha

PiKOk said...

jangan mls2..sila rajen2..hehehe

diana said...

akak kalau malas jangan kan nak bw..
nak jadi silent readers pun jauh sekali..
hahahha

Cik Mieyrarif said...

same laaaaa :(

Hasrol Nizam said...

kadang2 kalau malas, sama al. jd silent reader jugak.hehe

Pendapat anda?
Saya Menang Domain Giveaway dari Yanmieonline.com,Ihosterz.com dan Cikmin.com

ahmad endo said...

aku pun sama...hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Zul UnicBoyz

jgn phm. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Rozuan Ismail

heh.tu WAJIB rajin. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@PIDUT ASiS

haha. tulah. bila malas menguasai diri :P

Puteri Iqa Izyan said...

@azzey

ni bkn sesekali. hari2 dah.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@nazirulhazwan~

haha.sila2.. :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq

uiks.lelaki kena rajin. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@iqbalhakimi

hahaha..emo je..

Puteri Iqa Izyan said...

@PiKOk

tak leh nak kawal dah malas nih.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@diana

hoho.hebat! ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Mieyrarif

hehe :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Hasrol Nizam

haha.. bagus. at least singgah jugak.hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@ahmad endo

bagus. huhu

DanieL AdiE said...

hahaha...mcm adie nie tiap2 hari hari mls..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/u-can-never.html

Cik Nathrah said...

aipppp! jgn malas2!!! hehehe

My MiRa said...

bahaaya malas2 ni nanti kena jual...hehehehee


salam kenal...mira singgah sini and drop comment

clumzycaffein said...

Bila blog walking dah jadi rutin harian. Kan best kalau boleh blog walking sambil sleep walking. Huhu.
Clumzycaffein | Iklan Kreatif New Straits Times

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE

haha.buleh le join the club :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Nathrah

hobi.. haha :P

Puteri Iqa Izyan said...

@My MiRa

ayoo.kne jual ka?
hoho
salam kenal jugak :))

Puteri Iqa Izyan said...

@clumzycaffein

haha.a'ah kan.. ish2.mmg tak lena mana la tdo nmpknya. haha

kembatolo™ said...

putus wayar ke? haha

Cikbelog said...

hari ni saya pun malas.Malas nak berak,malas nak kentut, malas nak kencing..wakakakaaakaka busuk punye komen..hahaa

Heidi Shafiq said...

elok rotan je bdk mls2 ni.. :P

SIELA MIKAIE said...

uik??

wake up2!!!

Cik Tom said...

hehehe..lucu r iqa ni...but enjoy bc ur entry..santai je..arini ari rajin sedunia plk ye :)

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™

haha.yup2.wayar jeng. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Cikbelog

warghh.sensor2..
huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Heidi Shafiq

huk3..
jgn rotan sy.. hoho

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE

haha :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom

hehe.. malu kne puji2 nih..hoho..

hari ni dah rajin dah :P

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

nak join jugak ! ! ! sy tiap hari malas!

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza

haip!
budak skolah takleh mls2..
hehe

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan