13 December 2010

aku tau dieorg dah annoying dengan aku. tapi aku sentap dieorg tau ke? | untuk kawan-kawan yang aku tacing gile babeng


.Assalamualaikum.


Hatin' On The Club. uh. lagu Rihanna. one of my feberet dulu-dulu. tapi skang lupa dah. ngeh ngeh ngeh. today aku nak cerita pasal facebook. cis. sampai hati Mark Zuckerberg buat facebook baru. yang privacy dah tak jadi privacy lagi. ada social networking lain yang best dari facebook tak? twitter? oh no. aku tak tau tweet. hahaha. abaikan! JANGAN BENCI AKU LAGI!! baca sampai habis tau..

okeh. hari ni nak mengadu manja-manja sikit kat korang eyh. boleh kan? hurm. very the sedih. sejak aku berHAPPY together dengan blog nih, aku rasa aku makin jauh dengan kawan-kawan aku. err. yeke? mana ada. aku still keluar lepaking dengan kawan aku. aku still mengumpat sama-sama. kan? tak. errr. maksud aku dengan sesetengah orang.

dulu kan, aku ada join group untuk budak-budak terengganu la kan. memang kiteorg baik sangat. selalu lepak sesama, bergalok-galok, bergedik. tapi since aku aktif blogging memang aku selalu post link url entri aku. mula-mula tadek apa lagi. tapi lepas tuh dieorang sume selalu perli. mula-mula aku tak hirau. tapi lama-lama siyes aku sedih gila. aku tak pernah pun kesah dieorang nak post apa kat facebook. tapi takkan sebab aku post link entri kena perli sampai macam tuh. ni salah satu.

lepas tuh makin hari dieorang memang tak layan aku dah. kalau aku komen apa-apa pun, dieorang buat tak tau je. lantak la korang nak terasa lepas ni pun sebab aku buat entri nih. aku tak show off nama korang dah kira baik. aku nih dah la spesis kejam. huh. lepas ni tak payah la susah-susah nak buat baik dengan aku. tak payah nak ajak-ajak aku pergi gahthering or whatever. aku tau korang dah annoying gila dengan aku sebab blog aku ni kan? tapi aku terasa pernah ke korang mintak maaf? tak kan? selama ni aku diam je. *diam ke?

tak pasal-pasal aku nak marah, sedih, menangis kat sini. dan untuk kawan-kawan yang facebook yang still support aku even aku aku gila blogging, thanks a lot. aku janji takkan lupakan korang. aku janji dol. hehe. lepaking-lepaking together. snap-snap gambar gedik sesama. oke?oke? hehe. dan untuk yang annoying dengan aku, korang dengan senang hati boleh DELETE aku dari facebook. sekian.


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

32 Love Note (s):

Izamir Ridzwan said...

alolo kawan dia merajuk pulak..

Rozuan Ismail said...

biase la hidup ni mana pernah semua org nk syg kita..akan ada gak yg benci

DanieL AdiE said...

miss iqa, anda sgt2 rajin update blog...

double thumbs up utk anda..


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/sia-sia-je.html

kembatolo™ said...

sentap hati mak nakk.. hahaha

Raji berkata said...

huhu aku faham xD
aku dlu ske berforum
tapi bler dh rajin blek berblogging forum entah kemana =.="
tu pun fb still bole la contact2 dorg
cuma dh xrapat sgt
;P

eh blogging bole kenal lgi ramai kwn juga hape xD

Zulfahmi Abidin said...

amboi.betul2 nie.sabar jelah.abaikan je.agak2 tak suke org itu. blocking aje.abes cerite.k.

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

ape ni sedey2..
x mo xmo !
awk je rase gitu kot,,
pandai2 la bagi kan mase okey !

Syafiq Rosli said...

lor ade jugak orang mcm tuh eh

mie said...

isk isk isk..
kesian..
heheeee

hannafauzann said...

ouh ! kakak ! sabar ye . hana sentiasa support akk ! :D

nora said...

Perli2 manja je kot tu (ada ke istilah ni??) saba ek, takmo sedih2 senyummm sikit =D

PiKOk said...

hem..sabar je lah Iqa..:)

Ain Zulaikha said...

alaaaa ignore je orang macam tu.. dia orang dengki. hehehe tak pe la iqa, kita pun tak leh sangat dgn blog ni sampai abaikan orang lain.. tak pe ini baru permulaan.. chill :)

jihan said...

chill k iqa!
bt rlex sudaa ye :)

Tapak Kaki said...

alahai.. kesian betul.. kekadang orang menda macam ni pun amik kisah.. suka kondem kawan dari support.. susah nak faham.. sabo je la

✿....rossa alina....✿ said...

dorg xde,org lain ade yg nak kawan ngn kamu.. :)

Cik Tom said...

sabar..jgn gaduh..jalan terbaik cuba selesaikan..jgn gn fb or blog utk luahkan mslh hati..tp korang xface to face utk berbaik..ni nasihat cik tom..

mengenai bloglist..lain caranya...insyaallah berpeluang cik tom akan buat jgk tutor tue..tp kalau nk cr kat ln pn blh byk ade ajar..huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Izamir Ridzwan hee.tacing sket je :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Rozuan Ismail hmm.tulah psl. tp kwn baik tuh.. ish.

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE hahaha..:P

maseh adie ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™ mak lagi sentap nyahhh..
haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata hahaha. weh.aku rpt lg dgn kwn len. cume aku tacing ngn sesetengah yg down kan aku.

Puteri Iqa Izyan said...

@Zulfahmi Abidin ish. nnt kan nmpk pulak cam..err.entah lah..

Puteri Iqa Izyan said...

@Syafiq Rosli biaselah.. dunia :D

Puteri Iqa Izyan said...

@mie haha.jht.kesian pun gelak.

Puteri Iqa Izyan said...

@hannafauzann huk3.. thank you hana :)

Puteri Iqa Izyan said...

@PiKOk thanks pikok :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha huhu.tak la sgt dgn blog. time duk uma ni lah. tp dieorg suke sgt perli. nk kate tak keluar ngn dieorg, kelau je..

Puteri Iqa Izyan said...

@jihanhehe.thanks jihan ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@✿....rossa alina....✿ hehe.harap2nye :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom thanks utk nsht cik tom. :)
dieorg sdri pun dah buat tak tau je..

oke2.thank you cik tom ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki tulah psl. sedih betul aku. pdhl aku oke je ngn dieorg. skali nk down kan smpai mcm tuh..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan