16 December 2010

entri pening-pening.


.Assalamualaikum.


assalamualaikum.. tok tok tok. ada orang tak? gila apa aku cakap sorang-sorang. uhhh. hari ni tak tau nak update pasal apa. takkan nak publish yang draft kot? ish. tak boleh. sebab ada surprise. hek. surprise aje aku nih. oh no no. tadek hadiah lagi ye. haha. kalau aku tokey emas boleh la aku begi hadiah hari-hari. haha.

see, tak tau nak update apa tapi terupdate jugak. muahaha. pendek sependek pendeknya aku nak buat entri untuk hari ini. dah berapa hari tadek air kat taman perumahan aku nih. demn betul lah.. lepas ni aku nak lipat kain baju yang dah berminggu-minggu bergulung dalam bakul. haha. bagus betul aku kan?

oh ya. lepas krismas nanti aku akan dapat rumah baru. then, satu rumah lagi untuk cerpen aku dibuka. heh. bajet aku pandai sangat mengarang. haha. saje je nak isi masa lapang. oh pehal panjang pulak entri. grr. byeee...


terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

26 Love Note (s):

Rozuan Ismail said...

yg dok baca pon naek pening n gila dok tgk gmbr rambut serabut tuh

Amy Syaquena said...

As'salam...

Nak buka rumah baru untuk cerpen wah bestnya amy suke...

SIELA MIKAIE said...

mandi tak nie???

hehehehehee...

Raji berkata said...

hahahah
kau xmandi ker tlis entry ni? =.=
mmg pening lah cmtu

Puteri Iqa Izyan said...

@Rozuan Ismail haha.selamat pening2 ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Amy Syaquena wkslm kak amy..

a'ah..insyaAllah. hehe :P

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE ish.mandi la kak. hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata huaa.aku dah mandi siap2 lah. huhu :P

Eman said...

brp byk rumahh daaaa.
HAHA, bila nk pasang langsir baru ni???

cik bihah said...

waa xada air kesiannye mestis sudah gile hidup kan.,.nak mandi pon berkira2 kuantiti air..hehee. =)

Puteri Iqa Izyan said...

@Eman hidup berpindah randah mcm nilah.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@cik bihah huk3..tau xpe. sedih gile. huhu

SyerAgh said...

lebiu u 2

Cik Gallus Gallus said...

rumah baru..rumah pe??

Ain Zulaikha said...

wahhh rumah baru.. byk la rumah iqa pas ni eh.. rajin ya bagi2 kan rumah baru ada cerpen ada personal ya? sy dulu buat blog buat novel.. hehe skrg da tak publish..

adrinaqamarina said...

giler gambar tu. memang serabut.

Puteri Iqa Izyan said...

@SyerAgh hahaha.kau bace note je kan? hampes tol.hhu

Puteri Iqa Izyan said...

@SyerAgh hahaha.kau bace note je kan? hampes tol.hhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha ngeee. tengah rajin. t tak rajin selamat jadi tempat sarang labah2 lah. hehe :P

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina haha.sama serabut dgn otak sekarang nih :P

iqbalhakimi said...

haha..pening ku pening..ada tips tak untuk entri pening cni?.. =D

Puteri Iqa Izyan said...

@iqbalhakimi hah.sudah.. tips apa? huhu

ayulunera said...

kusut bebeno rupe gamba tu...tetibe rase nak garu2 kepale...
waah..ni mesti bm power ni..rajin mengarang...heee

Puteri Iqa Izyan said...

@ayulunera hahaha.sila2 garu :P

power?haha.tatabahasa tunggang langgang :P

Tapak Kaki said...

mesti ang nak buat cerpen pasal cinta kan..haha. aku dah agak..kan betol... :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki ah.kau ni. tau2 diam je.. habes kantoi aku. haha

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan