28 December 2010

GATHERING TERENGGANU BLOGGERS =))


.Assalamualaikum.

Amboi  cik kiahhh...akhir-akhir nih memang tengok ramai gila kot update entri pasal GATHERING BLOGGERS.jeles mak tau.. tapi sekarang tak mau dah jeles lagi sebab semalam sebahagian TERENGGANU BLOGGERS pun buat gathering. Huh.yang aku impikan selama nih. Akhirnya jadi kenyataan jugak. Hehe.

Penat tapi memang best lah sebab tak sangka jugak boleh jumpa bloggers. cik tom pun ada jugak tau. tapi lambat sikit ah sebab cik tom kerja. Baru bukak bisnes kecik-kecik. Takpe cik tom, kecil-kecil cili padi. Lama-lama jadi bukit. Phewww. Takleh belah langsung peribahasa. Haha. Jum layan gambar dulu ye.

Mula-mula ice breaking lah kan. nak kenal sesama sendiri jugak. Nama pun tak tau. hoho. Port ni kat swimming pool. Kesian pakcik ngan anak-anak dia sebab ‘dihalau’ oleh tok esah dan iqbal. Salahkan dieorang. Hahaha.





cik tom bagi nasihat pasal blog



Lepas dah puas sesi suai kenal, masa untuk bowling!! Ah. Siyes aku tak suka main bowling. Tapi tok esah tuduh aku nak sangta main bowling. Huk huk huk. Sedih mak tau..









ni team perempuan


sape punya kerja hah aku tercampak kat team lelaki? harem aku tak reti main. tengok lah anak panah yang tunjuk score tuh. aku memang gila teruk kot main.hahaha


heh.candid la sangat. haha





jeng jeng jeng
siapakah ini?


model-model maskulin FREE


berdiri : hanis, norfa
duduk: iqa, aen





Papepun terima kasih kepada yang sudi hadir semalam okeh. Sayang owh korang. Heee.. tok esah, cik tom, ain, nora, iqbal, ixbarr, norfa, hanis, afiq, budok pmr (haha), woot-woot, and ammar.

Menarik semalam :
1) sepanjang perjalanan ke TER aku senyum sorang-sorang dalam kete sebab tak sangka aku berani jumpa orang yang aku tak pernah jumpa kat luar sebelum ni. kalau tak, aku ajak kawan-kawan dah.
2) aku memang teruk gila main bowling. Selama ni tadek lah teruk macam nih. Haha
3) aku tak sangka rupanya TOK ESAH ITU LELAKI rupanya. Haha
4) aku memang shy shy kucing gila kot. Ketawa aku masih lagi under control. Kalau dieorang tau aku ketawa macam mana, habes lah aku. Haha
5) woot-woot pergi pos motor. Hahaha
6) tanpa dieorang sedar, aku memang asyik tengok jam sebab aku memang ada hal penting. Balik petang semalam, terus rempit.hehe.
7) aku ambek masa 2-3 jam untuk upload gambar ni semua. pheww
8) aku tak tau bila aku nak KURUS. titik

*ihsan ixbarr :))

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

54 Love Note (s):

d_LA said...

WAHHHHH..BESTNYE..DLA INGTKAN GATHERING NI ARI AHAD..PTG SEMLM YER..WUWUUUU

Aduka said...

laaaaaaaaaaaaa... bile plak ade gath utk blogger ganu ni???!!!
klu tau awal2 dah join..
T__________________T

Hishyamuddin said...

best2..huhuhu..sygnye xdtg dtg..

cik.shabah said...

wahhh!best100x ;)

Tok Esah said...

hahaha, lawa gambar!!!

1~bukan tok yang halau tapi si iqbal.. hahaha tok hambat jer, hehe

2~erh, bukan ke iqa nak main sgt bowling, siap pujuk rayu lagi.. hahaha

3~lol. baru tahu ke tok esah ni laki?? hehehehe


4~pesal tak gtau jer ada hal penting semalam.. hahaha

5~tQ yer sudi join.. haha best gler..!!!

mie said...

fuyoo..
best je tengok..

yuyuEyuliaNa said...

tak aci. tak gtaw yuyue punnnn :(

aibaks said...

haha.. iqa gi gatherin awat tak ajak.. best plak dengar musim gathering kot..

DanieL AdiE said...

anda sgt2 hebat maen bowling..takot nak maen same ngan iqa...hehehe....

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/1st-time-join.html

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh best2,siapanak jmp ummi..cepat!!!.mesti takde.haha

iqbalhakimi said...

aish..aku bukan halau..aku memninta dorng melarikan diri..haha

best2..tapi aku xde gambar ngan cik tom ..jeles..haha

yang penting aku juara boling..haha

psst..sapa mamat hensem pgg bola boling uh?..nak kenal la..haha

CIK TOM said...

mmg best..tp lawak r pic cik tom tue..xingt nk bgth smlm..xyah r publish pic cik tom...

Amirrah Zawani said...

byk betul gath skrg ni.. bestkan.. tp i x berkesempatan tuk join lagi =_=

tomatokering :) said...

tengok sume cam malu2 . hihi , neway , gath mmg syiok ! :D

Cikbelog said...

wah seronoknyaaa :)

Puteri Iqa Izyan said...

@d_LA

hehe.smlm la.tok esah ade update :))

Puteri Iqa Izyan said...

@Aduka

hahaha.dah lama lah gtau pasal ni :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Hishyamuddin

huhu.takpe.

nest time ade lagi ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@cik.shabah

hoho..thanks ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Tok Esah

1) hahaha.same je due2.. :P

2) eyh.bila masa ah? grr..

3) hahaha.mestilah..

4) saje2..bila lagi nk jumpe.huhu

5) same2 tok :D

Puteri Iqa Izyan said...

@mie

tgk best.
pergi lagi lah best..
hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@yuyuEyuliaNa

ololo2..tok esah gtau semua dah kat blgo kot.
xpe.next time keyh ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@aibaks

hahaha.konpem aibaks tak dtg.. :)

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE


hahaha.
baik punye perli :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)

iqa nakkk!!!
hehe

Botak said...

skrg ni musim blogger ber'gathering ke ek..??
ramai yg buat camni..

ENTRI TERKINI:
NIKE AIR FORCE 1 82'
KEBAIKAN MEROKOK..??

Tapak Kaki said...

ang main bowling mesti ke longkang kan..hehe. enjoy tengok gambar korang senyum lebar. :D

Puteri Iqa Izyan said...

@iqbalhakimi

hahaha.banyak la kau.huhu..
tu ah kau.eksaited sgt men.haha

hensem ke?tak langsung!! haha

Puteri Iqa Izyan said...

@CIK TOM

hehehe..
oke2.da delete ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Amirrah Zawani

biaselah..
dah nk akhr taon. huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@tomatokering :)

mmg malu pun.agagaga

Puteri Iqa Izyan said...

@Cikbelog

hehe.mmg pun ;))

- koroe - said...

nasib baik ai tak pegi.
mcm tak besh.

haha

E.d.Y said...

wow..best tu

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki

hahaha.heh.hang neh.. nama pun ratu longkang.hahaha

senyum itu menawan.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@- koroe -

err

Puteri Iqa Izyan said...

@E.d.Y

hehe.mmg pun :P

Miza Yusof said...

meriahnya. hehe. best :)
baru dapat tengok cik tom ni.
hari tu kedah pun ada buat gathering tapi miza tak join :( ada family vacation.

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof

hehehe.takpe miza.
next time make sure join tau ;)

soffea said...

wahhhhhhhhh.. bestnyeee gath bloggers.. nak joinnnn.. hehe.

Puteri Iqa Izyan said...

@soffea

hehehe..buleh aje. jum lah ;)

Fariq said...

fuh best wo..
tapi name boling??
takde benda lain nak buat lagi ke??
berenang berirama ke??
mesti gempak..

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq

huhuhu..sesaje :P
mmg xtvt beyse bloggers.
baju renang lupe nk bwk lah.hahah

alinac lover said...

waaaa sakan la ek

Puteri Iqa Izyan said...

@alinac lover

hehe.lebih kurang la kak ;)

mR.sYaH said...

wah mesti best ni.. xprnh join mana2 gath lg...

Nur said...

uwaaaaa...nak ikut

FH said...

grrrrr bestnyeee~

FH said...

ar kejap. ade jumpe jodoh tak kat sane? ;P

Puteri Iqa Izyan said...

@mR.sYaH

wah..len kali kne join tau :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur

jum3.. hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@FH

huhu.jeles lah tuh :P

Puteri Iqa Izyan said...

@FH

eyh.ade2.adik2 sume.hahaha

misz molecule said...

iqa..

yeah. anda memang agak teruk main bowlink..



kalau gua ada..gerenti kite sespecies.ghagaggaa..




bile smue ni?

sumpah gua tak tahu..




cdey sgt2.. dah la yg times square tak leh nak join..



yg negeri tcinta pun tak boleh.




haram. fullstop

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan