06 December 2010

Day 06 - Favorite superhero and why | Keluang Man


.Assalamualaikum.


keluang man, keluang man, keluang man..(nyanyi)

day sixth kena cerita pasal favorite superhero. orang lain duk sebok pasal superhero omputih, while aku nak angkat superhero malaya. fewitt. ingat Malaysia tadek superhero ke? ini lah dia Keluang Man. si superhero yang menjadi kegemaran kanak-kanak tahun yang lahir tahun 90-an. ye dak?

cite ni best dan sodap hingga jilat ibu jari kaki. wahh. lucah kau. hey. ada sape-sape yang tak kenal Keluang Man ke? haih. gua cepuk kang haaa. ni feveret zaman kita kanak-kanak ribena cinonet dulu. suka gila kot tengok cite nih. kenapa skang tak ada dah eyk? petang-petang kalau keluar pun mesti akan masuk awal sebab nak tengok Keluang Man.

Keluang Man ni ala-ala Spiderman cite omputih tu lah. bila dengar orang jerit mintak tolong je, terus pergi tolong. yeke? alamak. aku lupa pulak cite dia. hua hua hua. ingat lagi tak uncle Singh tuh? aku suka dengar dia cakap. hue hue hue. tak payah susah-susah nak angkat superhero omputih. ni dia superhero malaya. layannn..

ingat lagi kan usop sontorian? rindu nak tengok...
terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

14 Love Note (s):

shatooman said...

hidup keluangman.!!. dia bagai seorang pahlawan, menjadi pembela kepada yang kurang upaya, dengan ketangkasan langkah pergerakannya..haish~ meroyan jap ngan keluangman...

Tomato Gurl's Life said...

cik tom suka tomatoman..heheh

cik tom tag iqa..jom join;

http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/12/cik-tom-nak-join-bloglarian-tapi-nak.html

AdiE said...

bile bace entry nie kn, terngiang2 lagu tema cite nie..
sgt2 klakar!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/campur-padan.html

Zulfahmi Abidin said...

haha.tk mcm hiro langsung.^_^

Terkini: Sory! Bukan Salah Aku | Terlebeh 20 Minit Je | Perempuan Dan Nasi

Puteri Iqa Izyan said...

@shatooman hahaha.bahaya tuh dah meroyan :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life aish.tomatoman? hahaha :P

Puteri Iqa Izyan said...

@AdiE haha.kan? lagu die lawak lah :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Zulfahmi Abidin hahaha.kejam lah kau nih.

Fakhrur Razi berkata said...

eh
dia ni bukan ala2 batman ker?
hahaha

HonEyBuNNy said...

usop sontorian best2....heheh

nas said...

aduhh..rindu giler la zaman kanak2 dulu2...dulu ske tengok citer keluang man...best kot...hahahhaa
skank da ta tayang da~


apa motif status SPONGEBOB dan PATRICK dalam facebook??



p/s junior? sebaye je kita..hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata huhu.yeke? aku pon tak cam :P

Puteri Iqa Izyan said...

@HonEyBuNNy rindu betul ngn usop tuh :D

Puteri Iqa Izyan said...

@nas huhu.tau xpe.kalau tayang,mesti best :P

p/s: ala.senior jugak.senior sem.agagagaga

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan