08 December 2010

apa kaitan DANIEL ADIE dengan aku? errr


.Assalamualaikum.


hari hari aku cek nuffnang dan hari-hari aku nampak buffered earning aku up up. muehehe. tapi akan jadi metered earning jugak sebab duit dalam akaun nuffnang memang sikit dan tak boleh cash out. fuh.

eyh. nampak tak keywords kat atas? DANIEL ADIE? kenal tak? ni kawan kepada BUDAK LELAKI SEBELAH PINTU. weh. aku tadek pape pon dengan adie nih tau. aku kenal dalam alam maya ni jugak. by the way entah macam mana keyword si adie ni termasuk dalam akaun nuffnang aku. muehehe. nasib lah adie ye.

"daniel adie hobi". walaweh. aku pun tak tau apa hobi adie. haha. yang aku biasa nampak dia post, dia suka berjimba-jimba. siyes mula-mula haram aku tak tau jimba tuh apa. tapi kalau ikut logik, macam bersuka ria lah kan? hehe. lagi satu si adie ni pandai buat gubahan hantaran orang kawen. nak try, tanya lah dia. haha. kan adie kan?

dah dah. lepas ni kalau nak tahu pasal adie, pergilah usha kat blog dia. aku tadek kena mengena ngan adie nih. hehehe. hye adie!

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

42 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

sam ke adie? ha baek pilih.

jimba jimbot la best!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

skandal eyh? hahaha

Izamir Ridzwan said...

aiyak.. mungkin ada sebut perkataan tu dlm entry sebelum ni kot

M I A J A M A L U D D I N said...

hahhaa.. dush!!!

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina hahaha. baik punye soalan.

sam tetap di hati.

Puteri Iqa Izyan said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr aiyoo... hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Izamir Ridzwan err.tadek kot.. yg ade pon tag utk award je :P

Puteri Iqa Izyan said...

@M I A J A M A L U D D I N ngeh ngeh ngeh :P

NadGorgeous said...

cik iqa, meteres earning gapo dio?
explain kat shout box seringkas mungkin.. hahaha..
sorry susah2 aje ;)
tq..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

waaa ! mcm ade ape2 pulak ! hehe ~

Puteri Iqa Izyan said...

@NadGorgeous hehehe. no hal la :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza hahaha. bahaya nih :P

Ain Zulaikha said...

huwaaaaa, ada jodoh ni iqa :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha err.oh bahaya.. haha

Cikbelog said...

haa skandal ekk??haha ;p cepat ngaku..ekeke

Fakhrur Razi berkata said...

selamat xde org search hobi aku kt sini..
bajet artis* =.="

twinkle twinkle said...

ahha keywords ni suke bg yg pelik2 hehe

mie said...

ada jodoh tu..
ahhahaaaa

Un Phat Lee said...

kesian adie.haha :P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

tu lah, kdg2 apa2 boleh kluar tp mungkin kita pernah ada dan wujud dlm post kita yg lampau!

Puteri Iqa Izyan said...

@Cikbelog haaaa... heeee. mane ade lah :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata nnt aku search sendiri. hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@twinkle twinkle haha.tulah psl :P

Puteri Iqa Izyan said...

@mie hahaha. hish.

Puteri Iqa Izyan said...

@Un Phat Lee haha.tau xpe. ntah caner leh sesat sini :P

Puteri Iqa Izyan said...

@FIFIEY LYCHEE MARATION err.tadek kot :P
yg ade cume tag utk award ;D

Ain Zulaikha said...

iqa,iyelah mana la tahu kan.. hahaha adie ni blogger jgk ke?

cik helena said...

KOMPOM SKANDAL NEH!

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha ades.hehehe..

yup. blogger. leh je klik link nama die tuh :P

Tapak Kaki said...

u can be a millionaire i think someday..hehe

alinac lover said...

mujur kenal kan

Puteri Iqa Izyan said...

@cik helena hahaha. oh tidak! :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki hahaha.mimpi boleh la weh :P

Puteri Iqa Izyan said...

@alinac lover hehe.tau xpe.kalau tak.. ish..

Ain Zulaikha said...

loh blogger jugak ke..

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha heee. yup3 :P

dyah pinky! said...

ngeh3.
jumpe gak kau.
kat sini rupanya.
haha. teringat zaman2 chat dlu. wakakaka.

AdiE said...

aduh..camne leh kantoi nie yg kite scandal???

:p


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/ibutlg-la.html

Puteri Iqa Izyan said...

@dyah pinky! heee.tulah kan.hish..
rindu lah time cet2 dulu :P

Puteri Iqa Izyan said...

@AdiEhaaa.tulah kan.. ish3.. heee

Cik Tom said...

wow percintaan blogger sesama blogger kot??hehe ;P

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom oh tidak. haha

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan