12 December 2010

yeay! dapat award lagi. kali ni dari HIZAMI RAHIM. jangan jeles.heehee


.Assalamualaikum.


fuh. tajuk entri gila gedik seyh. ngeh ngeh ngeh. again, jangan jeles tau. heee. hari ni entri Zami entri tacing semacam je. huhu. sokey Zami, nanti lepas dah hilang kebizian tuh, jangan lupa datang sini lagi. bak kata rina
 blog saya rindu komen kamo di situ :)
oh ye. sekarang aku rasa tinggal jejak through komen lagi best daripada jerit-jerit kat shoutbox. tapi ada jugak aku tinggal jejak kat shoutbox. tu kalau aku tak tau nak komen apa kat entri dia. kalau aku malas baca. heee. thanks again Hizami Rahim. =)
terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

17 Love Note (s):

DanieL AdiE said...

ok..daniel adie dh cemburu..
pape pon,tahniah ye...
Iqa mmg layak...

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/tershopping-la.html

Cik Tom said...

tahniah..byk giler award ni..xmuat almari..hihi

Raji berkata said...

woahhh
award cmnih lah yg aku nnti2kan xD

kau mmg rajin mengomen =.=
tahniah

mie said...

tahniah!!
moga dapat real awrd lps ni..
heheee

acik mimi said...

salam..tahniah atas award tu dan terima kasih kerana sudi singgah kat blog saya...maaf saya blogger baru lagi...

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE keh3.. mintak ngn zami. hee :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom huhu.thank you cik tom. ish.kne beli almari baru nih.huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata haha.kau buat satu utk aku eyh..

Puteri Iqa Izyan said...

@mie hahaha. ades. lmbt lagi la nmpknye.huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@acik mimi thank you.

no biggie ;)

DanieL AdiE said...

nie die iqa...jom JOIN!

ni link blog nye..
http://danielzaidi.blogspot.com/

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/giveaway-edy-terbang-jauh-jauh.html

Cik Tom said...

jom undi n0 305 group 8...dtg promote utk raih undi...hehe

adrinaqamarina said...

ouh komen tu ke? hehe. tak pe je la iqa.

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE oke.thanks ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom dah! hee :D

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina hehe. oke.thanks yep :)

Anonymous said...

assalammualaikum cikgu hizami . knp cikgu tak mengajar kami di smk sulyan alaudin lagi. knp cikgu. apa salah kami semua kepada cikgu

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan