Skip to main content

yeay! dapat award lagi. kali ni dari HIZAMI RAHIM. jangan jeles.heehee


fuh. tajuk entri gila gedik seyh. ngeh ngeh ngeh. again, jangan jeles tau. heee. hari ni entri Zami entri tacing semacam je. huhu. sokey Zami, nanti lepas dah hilang kebizian tuh, jangan lupa datang sini lagi. bak kata rina
 blog saya rindu komen kamo di situ :)
oh ye. sekarang aku rasa tinggal jejak through komen lagi best daripada jerit-jerit kat shoutbox. tapi ada jugak aku tinggal jejak kat shoutbox. tu kalau aku tak tau nak komen apa kat entri dia. kalau aku malas baca. heee. thanks again Hizami Rahim. =)

Comments

DanieL AdiE said…
ok..daniel adie dh cemburu..
pape pon,tahniah ye...
Iqa mmg layak...

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/tershopping-la.html
CIK TOM said…
tahniah..byk giler award ni..xmuat almari..hihi
Raji and Yeen said…
woahhh
award cmnih lah yg aku nnti2kan xD

kau mmg rajin mengomen =.=
tahniah
mie said…
tahniah!!
moga dapat real awrd lps ni..
heheee
acik mimi said…
salam..tahniah atas award tu dan terima kasih kerana sudi singgah kat blog saya...maaf saya blogger baru lagi...
@DanieL AdiE keh3.. mintak ngn zami. hee :D
@Cik Tom huhu.thank you cik tom. ish.kne beli almari baru nih.huhu
@Raji berkata haha.kau buat satu utk aku eyh..
@mie hahaha. ades. lmbt lagi la nmpknye.huhu
DanieL AdiE said…
nie die iqa...jom JOIN!

ni link blog nye..
http://danielzaidi.blogspot.com/

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/giveaway-edy-terbang-jauh-jauh.html
CIK TOM said…
jom undi n0 305 group 8...dtg promote utk raih undi...hehe
adrinaqamarina said…
ouh komen tu ke? hehe. tak pe je la iqa.
Anonymous said…
assalammualaikum cikgu hizami . knp cikgu tak mengajar kami di smk sulyan alaudin lagi. knp cikgu. apa salah kami semua kepada cikgu

Popular posts from this blog

Resepi Tat Telur yang sedap memang sedap! :)

Resepi crust ni aku guna yang time kerja dulu. Hee. Resepi filling pulak aku banyak google. Aku lupa dah mana aku dapat sebab dulu lupa nak tulis kat buku ambik kat mana. Resepi ni memang sure sedap. :)

Resepi crust

Bahan-bahan:

1 cawan marjerin ( aku guna marjerin Pelangi. Sedap! kalau guna Planta pon boleh tapi crust jadi keras sikit la )
1/2 cawan gula
1 biji telur gred C ( gred A & B pon hentam jelah ye )
1 sudu kecil esen vanila
2 cawan tepung gandum ( lebih sebenarnya tapi nanti explain okay )

Cara-cara:

1) Putar marjerin dan gula hingga kembang. Nanti warna jadi macam ala-ala putih gitu.
2) Masukkan telur dan esen vanila. Pukul lagi hingga kembang.
3) Masukkan 1 cawan tepung dulu pastu putar nagi sebati kejap. Masuk lagi 1 cawan tepung pastu putar lagi sampai sebati aje.
4) Time ni adunan still lembik. Lepas tu boleh tambahkan tepung sikit-sikit dan uli sampai doh tak melekat kat tangan. Kalau still melekat kat tangan, tambah tepung lagi okay. Tapi jangan terlebih tepung se…

life being as an accountancy student .

Akauntan. cita-cita kedua yang aku tulis dalam biodata time sekolah rendah dulu. cita-cita utama nak jadi doktor. makin lama, makin tinggi belajar dah lupa cita-cita doktor. banyak main-main time sekolah. bukan gengster sekolah okay. nakal sikit je. tudung pendek, that's me. pakai stokin kaler maler, that's me. ponteng kelas pegi lepak kelas senior, that's me. tu time sekolah sultan sulaiman. bila tukar sekolah baru sekolah bukit sawa, life's totally changed. new environment, new friends. time tu jadi baik sebab takde geng nak buat nakal-nakal.

form five ambik pure science. tak suka menghafal okay. kelas yang selalu ponteng, time fizik. kalau hari tu ada fizik, aku tak pegi sekolah. adik-adik jangan tiru okay. result spm takat-takat makan je ah. Alhamdulillah semua credit. boleh la masuk matrik program dua tahun aliran fizik. hai KMPHians! :) tapi masuk tahun kedua aku keluar. dapat diploma perakaunan kat UiTM Dungun. sebab nak lari dari fizik, nak lari dari homesick,…

TTC Part 1: Appointment

Tahun ni tahun kedua dah jadi bini orang tapi belum ada rezeki nak timang zuriat sendiri. Ehehe. Aku tau ada masalah ni masa sekolah lagi dan sebelum kahwin pun memang aku dah explain dekat bakal suami (suami dah la sekarang) pasal masalah aku. Tapi aku taktau la dia ingat ke tak. Kot nye kalau dia baca blog ni pastu dia mai tanya aku "bila sayang cite kat abang?" -____- Tahun pertama kahwin aku tak terlalu beria nak TTC ke apa. Aku kira baru nak kenal sesama sendiri. Lagi satu sebab PJJ dan aku tau susah nak predict waktu subur disebabkan masalah period yang tak teratur. Jadi aku hanya menikmati waktu-waktu berdua saja. Orang tanya, aku sengih je cakap belum ada. Tak ambik pusing sangat dengan soalan dah ada isi ke belum yang aku rasa nak je tepek kat dahi "belum mengandung lagi" hahaha. Yelah, dah ramai sangat tanya.

Masuk tahun kedua, aku dah start fikir. Tapi aku tak betul-betul TTC jugak. Cuma join group BBT dekat facebook. Wehhh sumpah aku tak faham hahaha. A…