Skip to main content

The Luckiest 444!! Thank You So Much



huarggghh.. penantian berakhir. hee. orang yang di cari telah dijumpai. cesh. skema pulak ayat aku. ekceli aku dah jumpa LUCKIEST FOLLOWERS yang di cari-cari. tahniah Miza Yusof. ish.segan pulak kalu yang ber 'dot com' follow. hehe. thanks tau. dot com ke. bukan dot com ke kita semua sama je. bloggers. huhu. memandai betul aku nih. so, seperti yang dah dijanjikan, Miza akan dapat hadiah sebab bertuah. nasib baik perempuan. kalau lelaki, mati aku tak tau nak bagi apa. huhu. 

ades. aku tengah pusing ni nak bagi hadiah apa. huhu. Miza, pilih la eyk. kalau segan nak pilih yang mana kat entri ni, email iqa : puteri_iqa197@yahoo.com. ok dear? ;))

1) dua shawl anting-anting ( boleh pilih nak warna apa) 
2) satu shawl anting-anting dan satu beads shawl (boleh pilih nak kaler apa)
3) dua cotton shawl ( boleh pilih nak kaler apa) + brooch

p/s : hadiah akan dihantar lepas krismas. jangan risau. tadek tipu-tipu punya. hehe..

Comments

FH said…
fuuyohh. syok gila! huhu
Mra Mastura said…
nyesal tak tunggu lambat sket >.<

mra443. :)
Aishot said…
ni yang jealous ni
Tapak Kaki said…
cepat betol angka follower ang bertambah.. keep it up.. follower 448 leh dapat hadiah tak? kalau ada aku nak klik skang ni.hahaha
Unknown said…
THNIAH IQA...
dan jgk MIZA..
Syafiq Rosli said…
hehe..congrat pada pemenang..
Miss AZ said…
wahhh bertuahnya follower tu.. tahniahh :D
Raji and Yeen said…
perghhh
best btol hadiah
eh tapi kalau laki mng kau kasi ap eh? =.="
Unknown said…
salam puteri iqa izyan.

selamat berkenalan :) nama panjang sangat ni, miza panggil iqa jelah ek. tkpa ke ? thanks tau. tak sangka ni boleh dapat hadiah :) terharu sangat-sangat :)

ok lah miza pilih hadiah no 1 :)


p/s: dot com tu hadiah GA yang miza join. miza baru 7bulan lebih blogging tak layak nak pakai domain sendiri. tapi tak sangka pulak boleh dapat hadiah. sala kenal dari miza :)

terima kasih iqa :)
Unknown said…
iqa, miza dah emailkan.
dapat ke tak inform eh.
thanks :)
DanieL AdiE said…
wah..tahniah!

penantian berakhir..
pasnie tgu 555 lak k iqa..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/1st-time-menang.html
@Mra Mastura huhu.takpe. len kali nk buat lain pulak lah ;D
@Tapak Kaki hahaha.. aku pun tak sangka :P
@Raji berkata sesaje rajin nk bg.huhu.

lelaki? err.tah lah. haha
@Miza Yusof slm kenal jugak miza :) mmg pgl iqa pun. hehe..

oke2..nnt iqa cek email oke ;))
@DanieL AdiE hahaha.oke2..pastu adie tlg sponsor hadiah.haha :P
Ain Zulaikha said…
iqa , best gila hadiah T_T nak jugakkkk
@Ain Zulaikha huhuhu.. ;))

meh sini nk belanje :P
CIK TOM said…
bertuah betul miza ni..selalu menang contest/ga...waa cik tom nak jugak..hehehe :)

tahniah miza n iqa~
Unknown said…
iqa, ni untuk iqa :)

http://www.mizayusof.com/2010/12/lucky-follower-444.html
Cikbelog said…
congratt iqa :D
noa said…
taniah kat lucky follower tu (sambil buat muka tak puas ati ngeh3 =p)
@alinac lover hehe.hadiah biase je kak yong ;)
@Cik Tom hoho.yeke? bertuah miza ni agknye. huhu :P
@Miza Yusof thank you miza. i'll check it out ;D

Popular posts from this blog

Resepi Tat Telur yang sedap memang sedap! :)

Resepi crust ni aku guna yang time kerja dulu. Hee. Resepi filling pulak aku banyak google. Aku lupa dah mana aku dapat sebab dulu lupa nak tulis kat buku ambik kat mana. Resepi ni memang sure sedap. :)

Resepi crust

Bahan-bahan:

1 cawan marjerin ( aku guna marjerin Pelangi. Sedap! kalau guna Planta pon boleh tapi crust jadi keras sikit la )
1/2 cawan gula
1 biji telur gred C ( gred A & B pon hentam jelah ye )
1 sudu kecil esen vanila
2 cawan tepung gandum ( lebih sebenarnya tapi nanti explain okay )

Cara-cara:

1) Putar marjerin dan gula hingga kembang. Nanti warna jadi macam ala-ala putih gitu.
2) Masukkan telur dan esen vanila. Pukul lagi hingga kembang.
3) Masukkan 1 cawan tepung dulu pastu putar nagi sebati kejap. Masuk lagi 1 cawan tepung pastu putar lagi sampai sebati aje.
4) Time ni adunan still lembik. Lepas tu boleh tambahkan tepung sikit-sikit dan uli sampai doh tak melekat kat tangan. Kalau still melekat kat tangan, tambah tepung lagi okay. Tapi jangan terlebih tepung se…

life being as an accountancy student .

Akauntan. cita-cita kedua yang aku tulis dalam biodata time sekolah rendah dulu. cita-cita utama nak jadi doktor. makin lama, makin tinggi belajar dah lupa cita-cita doktor. banyak main-main time sekolah. bukan gengster sekolah okay. nakal sikit je. tudung pendek, that's me. pakai stokin kaler maler, that's me. ponteng kelas pegi lepak kelas senior, that's me. tu time sekolah sultan sulaiman. bila tukar sekolah baru sekolah bukit sawa, life's totally changed. new environment, new friends. time tu jadi baik sebab takde geng nak buat nakal-nakal.

form five ambik pure science. tak suka menghafal okay. kelas yang selalu ponteng, time fizik. kalau hari tu ada fizik, aku tak pegi sekolah. adik-adik jangan tiru okay. result spm takat-takat makan je ah. Alhamdulillah semua credit. boleh la masuk matrik program dua tahun aliran fizik. hai KMPHians! :) tapi masuk tahun kedua aku keluar. dapat diploma perakaunan kat UiTM Dungun. sebab nak lari dari fizik, nak lari dari homesick,…

TTC Part 1: Appointment

Tahun ni tahun kedua dah jadi bini orang tapi belum ada rezeki nak timang zuriat sendiri. Ehehe. Aku tau ada masalah ni masa sekolah lagi dan sebelum kahwin pun memang aku dah explain dekat bakal suami (suami dah la sekarang) pasal masalah aku. Tapi aku taktau la dia ingat ke tak. Kot nye kalau dia baca blog ni pastu dia mai tanya aku "bila sayang cite kat abang?" -____- Tahun pertama kahwin aku tak terlalu beria nak TTC ke apa. Aku kira baru nak kenal sesama sendiri. Lagi satu sebab PJJ dan aku tau susah nak predict waktu subur disebabkan masalah period yang tak teratur. Jadi aku hanya menikmati waktu-waktu berdua saja. Orang tanya, aku sengih je cakap belum ada. Tak ambik pusing sangat dengan soalan dah ada isi ke belum yang aku rasa nak je tepek kat dahi "belum mengandung lagi" hahaha. Yelah, dah ramai sangat tanya.

Masuk tahun kedua, aku dah start fikir. Tapi aku tak betul-betul TTC jugak. Cuma join group BBT dekat facebook. Wehhh sumpah aku tak faham hahaha. A…