15 December 2010

The Luckiest 444!! Thank You So Much


.Assalamualaikum.



huarggghh.. penantian berakhir. hee. orang yang di cari telah dijumpai. cesh. skema pulak ayat aku. ekceli aku dah jumpa LUCKIEST FOLLOWERS yang di cari-cari. tahniah Miza Yusof. ish.segan pulak kalu yang ber 'dot com' follow. hehe. thanks tau. dot com ke. bukan dot com ke kita semua sama je. bloggers. huhu. memandai betul aku nih. so, seperti yang dah dijanjikan, Miza akan dapat hadiah sebab bertuah. nasib baik perempuan. kalau lelaki, mati aku tak tau nak bagi apa. huhu. 

ades. aku tengah pusing ni nak bagi hadiah apa. huhu. Miza, pilih la eyk. kalau segan nak pilih yang mana kat entri ni, email iqa : puteri_iqa197@yahoo.com. ok dear? ;))

1) dua shawl anting-anting ( boleh pilih nak warna apa) 
2) satu shawl anting-anting dan satu beads shawl (boleh pilih nak kaler apa)
3) dua cotton shawl ( boleh pilih nak kaler apa) + brooch

p/s : hadiah akan dihantar lepas krismas. jangan risau. tadek tipu-tipu punya. hehe..
terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

34 Love Note (s):

Rozuan Ismail said...

tahniah!!

FH said...

fuuyohh. syok gila! huhu

Mra Mastura said...

nyesal tak tunggu lambat sket >.<

mra443. :)

Cik Gallus Gallus said...

ni yang jealous ni

Tapak Kaki said...

cepat betol angka follower ang bertambah.. keep it up.. follower 448 leh dapat hadiah tak? kalau ada aku nak klik skang ni.hahaha

SyUhAdA said...

THNIAH IQA...
dan jgk MIZA..

Syafiq Rosli said...

hehe..congrat pada pemenang..

Amirrah Zawani said...

wahhh bertuahnya follower tu.. tahniahh :D

Raji berkata said...

perghhh
best btol hadiah
eh tapi kalau laki mng kau kasi ap eh? =.="

Miza Yusof said...

salam puteri iqa izyan.

selamat berkenalan :) nama panjang sangat ni, miza panggil iqa jelah ek. tkpa ke ? thanks tau. tak sangka ni boleh dapat hadiah :) terharu sangat-sangat :)

ok lah miza pilih hadiah no 1 :)


p/s: dot com tu hadiah GA yang miza join. miza baru 7bulan lebih blogging tak layak nak pakai domain sendiri. tapi tak sangka pulak boleh dapat hadiah. sala kenal dari miza :)

terima kasih iqa :)

Miza Yusof said...

iqa, miza dah emailkan.
dapat ke tak inform eh.
thanks :)

DanieL AdiE said...

wah..tahniah!

penantian berakhir..
pasnie tgu 555 lak k iqa..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/1st-time-menang.html

Puteri Iqa Izyan said...

@Rozuan Ismail thanks ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@FH hehe ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Mra Mastura huhu.takpe. len kali nk buat lain pulak lah ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Gallus Gallus huhu.pulak.. ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki hahaha.. aku pun tak sangka :P

Puteri Iqa Izyan said...

@SyUhAdA thanks dear ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Syafiq Rosli huhu.thanks ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata sesaje rajin nk bg.huhu.

lelaki? err.tah lah. haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof slm kenal jugak miza :) mmg pgl iqa pun. hehe..

oke2..nnt iqa cek email oke ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE hahaha.oke2..pastu adie tlg sponsor hadiah.haha :P

Ain Zulaikha said...

iqa , best gila hadiah T_T nak jugakkkk

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha huhuhu.. ;))

meh sini nk belanje :P

alinac lover said...

waaa besh tu

Cik Tom said...

bertuah betul miza ni..selalu menang contest/ga...waa cik tom nak jugak..hehehe :)

tahniah miza n iqa~

Miza Yusof said...

iqa, ni untuk iqa :)

http://www.mizayusof.com/2010/12/lucky-follower-444.html

Cikbelog said...

congratt iqa :D

nora said...

taniah kat lucky follower tu (sambil buat muka tak puas ati ngeh3 =p)

Puteri Iqa Izyan said...

@alinac lover hehe.hadiah biase je kak yong ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom hoho.yeke? bertuah miza ni agknye. huhu :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof thank you miza. i'll check it out ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Cikbelog thank you :D

Puteri Iqa Izyan said...

@norahahaha.sabor2 :D

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan