18 December 2010

TAHNIAH UNTUK....


.Assalamualaikum.

TAHNIAH YE AWAK
@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

awak tu siapa?

aku lah

sebabnya hari ni aku tak update apa-apa dan aku penat gila gila sebab keluar pukul 11 tadi then balik rumah pukul 7 malam! dush. siyes penat gila. dan aku tak sempat nak singgah mana-mana rumah korang sebab balik tadi aku kena siapkan kerja yang ibu mintak tolong*dpt upah.hee
mata dah berat gila babeng. nak tido. so, esok aku balas balik kesudian korang singgah kat blog yang main buruk ni. huk huk huk. maaf sangat okeh.

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

29 Love Note (s):

Rozuan Ismail said...

ingatkan tahniah utk team malaysia dpt g final..hehe

hiro said...

aman dunia ko xupdate..haha..gurau.

kembatolo™ said...

patut ah tak update.. haha

iqbalhakimi said...

buat suspek ja..haha..weh..boleh join dak?..aku pun xsure lagi 25 ke tak..tapi aku rasa dah ok..cuma tempat kat maana?..ada cadangan?

DanieL AdiE said...

adei bg smpai abes..
rest2 k...x semestinye tiap ari kene wat entry baru...chil k iqa...
get some rest..


Latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/putrajayaproud-or-controverc.html

Raji berkata said...

woahhh
cmner nk bgi xupdate eh?
hahaha =.="

kay yea said...

tahniah tok malaysia la..hehe~

kay yea said...

tahniah tok malaysia la..hehe~

adrinaqamarina said...

haha! tahniah iqa.

ingat kan sape lah.

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

gi mane balik sampai lmbt mcm tu ?

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

tak pasan pulak ade "confirm korang tak baca habis kan? lepas tuh mula lah komen pelik je.hehehe.takpe2..terima kasih untuk komeng anda. lebiu lah korang. ;) =)"
kelakar betul la.. sy bace abis tau.. tpi kdg2 sy pon pk mcm tu gak.. he!

mie said...

la, ingatkan tahniah tuk gue..
hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Rozuan Ismail err..haha.tak minat bola :P

Puteri Iqa Izyan said...

@hirotau.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™ ape aku nk jwb ni eyk?haha

Puteri Iqa Izyan said...

@iqbalhakimi kah3..t aku komen kt blog kau ah.

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE hehe. i will adie ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata kne g jln2 mcm aku..dr pg smpai mlm.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@kay yea hahaha.. tadek bola2 kat sini :P

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina keh3..suspen je skit :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza beyse lah.jln2..hehe.habiskan duit.ekeke

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza hahahaha...saje.kdg2 entri yg pendek gile2 pun dieorg bace then komen pelik2..haha

p/s:sy pon cmtuh kalau pnjg sgt.agagaga

Puteri Iqa Izyan said...

@mie ala,,utk kau buat pe?haha

Ain Zulaikha said...

hahahaha. iqa, iqa dah update dah ni.. hehehhe..
takpe rhat duluu dari penat, kalau paksa nanti sakit :)

Izamir Ridzwan said...

iqa, u are invited to http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/mari-sertai-bloglist-izamir-ridzwan.html

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha sekarang dah terlebih rehat pulak nih. hehe :P

thanks ain ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Izamir Ridzwan thank you IR :))

Tapak Kaki said...

update blog bukan wajib pun.hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki bg aku je wajib.hahaha

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan