Skip to main content

TAHNIAH UNTUK....

TAHNIAH YE AWAK
@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

@

awak tu siapa?

aku lah

sebabnya hari ni aku tak update apa-apa dan aku penat gila gila sebab keluar pukul 11 tadi then balik rumah pukul 7 malam! dush. siyes penat gila. dan aku tak sempat nak singgah mana-mana rumah korang sebab balik tadi aku kena siapkan kerja yang ibu mintak tolong*dpt upah.hee
mata dah berat gila babeng. nak tido. so, esok aku balas balik kesudian korang singgah kat blog yang main buruk ni. huk huk huk. maaf sangat okeh.

Comments

Unknown said…
ingatkan tahniah utk team malaysia dpt g final..hehe
Amir Syahir said…
aman dunia ko xupdate..haha..gurau.
izuddinrahim said…
patut ah tak update.. haha
buat suspek ja..haha..weh..boleh join dak?..aku pun xsure lagi 25 ke tak..tapi aku rasa dah ok..cuma tempat kat maana?..ada cadangan?
DanieL AdiE said…
adei bg smpai abes..
rest2 k...x semestinye tiap ari kene wat entry baru...chil k iqa...
get some rest..


Latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/putrajayaproud-or-controverc.html
Raji and Yeen said…
woahhh
cmner nk bgi xupdate eh?
hahaha =.="
kay yea said…
tahniah tok malaysia la..hehe~
kay yea said…
tahniah tok malaysia la..hehe~
adrinaqamarina said…
haha! tahniah iqa.

ingat kan sape lah.
tak pasan pulak ade "confirm korang tak baca habis kan? lepas tuh mula lah komen pelik je.hehehe.takpe2..terima kasih untuk komeng anda. lebiu lah korang. ;) =)"
kelakar betul la.. sy bace abis tau.. tpi kdg2 sy pon pk mcm tu gak.. he!
mie said…
la, ingatkan tahniah tuk gue..
hehe
@Rozuan Ismail err..haha.tak minat bola :P
@kembatolo™ ape aku nk jwb ni eyk?haha
@iqbalhakimi kah3..t aku komen kt blog kau ah.
@Raji berkata kne g jln2 mcm aku..dr pg smpai mlm.hahaha
@kay yea hahaha.. tadek bola2 kat sini :P
@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza hahahaha...saje.kdg2 entri yg pendek gile2 pun dieorg bace then komen pelik2..haha

p/s:sy pon cmtuh kalau pnjg sgt.agagaga
@mie ala,,utk kau buat pe?haha
Ain Zulaikha said…
hahahaha. iqa, iqa dah update dah ni.. hehehhe..
takpe rhat duluu dari penat, kalau paksa nanti sakit :)
Izamir Ridzwan said…
iqa, u are invited to http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/mari-sertai-bloglist-izamir-ridzwan.html
@Ain Zulaikha sekarang dah terlebih rehat pulak nih. hehe :P

thanks ain ;D
Tapak Kaki said…
update blog bukan wajib pun.hehe

Popular posts from this blog

Resepi Tat Telur yang sedap memang sedap! :)

Resepi crust ni aku guna yang time kerja dulu. Hee. Resepi filling pulak aku banyak google. Aku lupa dah mana aku dapat sebab dulu lupa nak tulis kat buku ambik kat mana. Resepi ni memang sure sedap. :)

Resepi crust

Bahan-bahan:

1 cawan marjerin ( aku guna marjerin Pelangi. Sedap! kalau guna Planta pon boleh tapi crust jadi keras sikit la )
1/2 cawan gula
1 biji telur gred C ( gred A & B pon hentam jelah ye )
1 sudu kecil esen vanila
2 cawan tepung gandum ( lebih sebenarnya tapi nanti explain okay )

Cara-cara:

1) Putar marjerin dan gula hingga kembang. Nanti warna jadi macam ala-ala putih gitu.
2) Masukkan telur dan esen vanila. Pukul lagi hingga kembang.
3) Masukkan 1 cawan tepung dulu pastu putar nagi sebati kejap. Masuk lagi 1 cawan tepung pastu putar lagi sampai sebati aje.
4) Time ni adunan still lembik. Lepas tu boleh tambahkan tepung sikit-sikit dan uli sampai doh tak melekat kat tangan. Kalau still melekat kat tangan, tambah tepung lagi okay. Tapi jangan terlebih tepung se…

life being as an accountancy student .

Akauntan. cita-cita kedua yang aku tulis dalam biodata time sekolah rendah dulu. cita-cita utama nak jadi doktor. makin lama, makin tinggi belajar dah lupa cita-cita doktor. banyak main-main time sekolah. bukan gengster sekolah okay. nakal sikit je. tudung pendek, that's me. pakai stokin kaler maler, that's me. ponteng kelas pegi lepak kelas senior, that's me. tu time sekolah sultan sulaiman. bila tukar sekolah baru sekolah bukit sawa, life's totally changed. new environment, new friends. time tu jadi baik sebab takde geng nak buat nakal-nakal.

form five ambik pure science. tak suka menghafal okay. kelas yang selalu ponteng, time fizik. kalau hari tu ada fizik, aku tak pegi sekolah. adik-adik jangan tiru okay. result spm takat-takat makan je ah. Alhamdulillah semua credit. boleh la masuk matrik program dua tahun aliran fizik. hai KMPHians! :) tapi masuk tahun kedua aku keluar. dapat diploma perakaunan kat UiTM Dungun. sebab nak lari dari fizik, nak lari dari homesick,…

TTC Part 1: Appointment

Tahun ni tahun kedua dah jadi bini orang tapi belum ada rezeki nak timang zuriat sendiri. Ehehe. Aku tau ada masalah ni masa sekolah lagi dan sebelum kahwin pun memang aku dah explain dekat bakal suami (suami dah la sekarang) pasal masalah aku. Tapi aku taktau la dia ingat ke tak. Kot nye kalau dia baca blog ni pastu dia mai tanya aku "bila sayang cite kat abang?" -____- Tahun pertama kahwin aku tak terlalu beria nak TTC ke apa. Aku kira baru nak kenal sesama sendiri. Lagi satu sebab PJJ dan aku tau susah nak predict waktu subur disebabkan masalah period yang tak teratur. Jadi aku hanya menikmati waktu-waktu berdua saja. Orang tanya, aku sengih je cakap belum ada. Tak ambik pusing sangat dengan soalan dah ada isi ke belum yang aku rasa nak je tepek kat dahi "belum mengandung lagi" hahaha. Yelah, dah ramai sangat tanya.

Masuk tahun kedua, aku dah start fikir. Tapi aku tak betul-betul TTC jugak. Cuma join group BBT dekat facebook. Wehhh sumpah aku tak faham hahaha. A…