05 December 2010

kau buat aku. meh aku buat kau pulak. kita tengok siapa yang kena. muahahaha


.Assalamualaikum.


sebenarnya kan, kawan aku nih perempuan. dia menyamar jadi lelaki. aku tak tau motif dia apa. dan aku tak faham kenapa dia suka sangat buat aku sakit hati. dulu aku pernah tulis pasal dia. kalau nak tau klik la sini. dun worry, sume klik-klik sini open new window okeh.

disebabkan dia dah berani buat macam tuh, aku pun menyamar la jugak since dia tak tau number maxis aku. muehehe. padan muka..

dia : sape
aku : ni farid.awk ni .... kan?

dia : farid mane ni
aku : ala..lupe da ke?smpai ht awk.

dia : sape eyk
aku : myb awk lupe kot.lgpun da lme kte x msg

dia : awk gtau sy awk farid.owg mane?um.amik mane num nie.sy xpenah bg pum kt owg num nie
aku : yela. xkn dh x igt lg? rs nye kwn awk yg bg no awk. sy pun lupe kwn awk name ap.

dia : sape lak kwn sy?
aku : ala..lupe la

dia : awk ni duk mane
aku : sy kt kL skang ni.awk dtg la sini.leh jumpe2.

dia : KL..watpe nk jumpa.sy bkn knl awk
aku : ala.ape slhnya?xknl la knl2.awk duk mane?

dia : sory.i'm no recognize u..sory..salam
aku : (ish,aku terdelete lak mesej yang nih)

dia : xkisah.jodoh bkn di tgn awk.dhla,xde maknany nk kenal mcm ni.
aku : mmg la.jodoh 2 kt tgn Tuhan.tp kte pn kne la usaha nk cri.bkn tgu je kn?(memandai je aku.haha)

dia : dah la.k bye.
aku : ala.rilek la awk. sy boring ni..

dia : dah la. aku jahat.so,jgn kcau aku..
aku : biasanya orang baik ni, die ckp die jht.awk ktne ni?

dia : Ya Ampun. tak faham kew pak cik oi. sy xknl pum awk..ish.tension la.

wahh..penat aku nak taip semua mesej. banyak lagi mesej. tapi yang penting aku berjaya kenakan dia setelah apa yang dah buat kat aku. tiba-tiba ada tanduk due ekor kat kepala. hua hua hua hua. jahat jugak aku nih. tapi akhirnya, dia tak tau aku menyamar. haha. lain kali jangan suka-suka nak buat orang sakit hati. dulu aku baik ngan dia. tapi aku tak faham sangat kenapa lepas aku dah tukar sekolah perli-perli dia tuh semakin menjadi-menjadi. aku tau lah kau asyik dekan je. tapi janganlah berlagak sangat. lepas tuh aku paling tak tahan bila dia selalu cakap aku ni menggatal ngan lelaki kalau dia tahu aku kapel la. ish.. penat aku melayan.

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

23 Love Note (s):

IronHeart2204 said...

haha x sngka pmpn pn wat cam 2 eh..ingatkan laki2 jek..haaha

IronHeart2204 said...

haha x sngka pmpn pn wat cam 2 eh..ingatkan laki2 jek..haaha

adrinaqamarina said...

haip! nakal kamo ya~ haha

gabanMorka said...

t dah tua ingt balik memori ni kompem kelaka.hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@IronHeart2204 huhu.tulah pasal.pelik betul :P

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina haha.sekali sekala :P

Puteri Iqa Izyan said...

@gabanMorka haha.a'ah kan? :D

HonEyBuNNy said...

ish2...kenakan org yer...tp mmg best pun kenakan org kan...hehhehe

nazirulhazwan~ said...

sejak bile hang buat entry dialog2 ni.hehe:P

Puteri Iqa Izyan said...

@HonEyBuNNy haha.. mmg best pun :P

Puteri Iqa Izyan said...

@nazirulhazwan~ err.a'ah eyk. hahaha

M I A J A M A L U D D I N said...

sayang, awak ditagged untuk 'blog larian' banyak benefits die. tak tau la klo awk dah buat. hahahhaa..

hep. ini bukan yang contest2 tu ape okayh? ini benefits kite semua.. hahaha.. taw! =)

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

sy pon keluar tanduk dua..
tak suke org suke kne kan org..
tpi kalau sy, tak layan kalau ade 6ber baru masukk..
malas !

Cik Jari said...

misi membalas lurah dendam ye:)

Un Phat Lee said...

kejam lu ni...kejam. XD

Tomato Gurl's Life said...

hi pmpn skang dah moden..hihi..

Puteri Iqa Izyan said...

@M I A J A M A L U D D I N huhu.insyaAllah sayang :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza hahaha..kann?ish..da xnk layan tuh,xyh la lyn :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Jari kah kah kah.. yep :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life hehe.beyse lah ppuan skang :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Un Phat Lee kuang kuang kuang..

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha bagus sgt saling mengenakan
;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata hahaha.thank you :P

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan