20 December 2010

cerita semalam tak habis lagi. keh keh keh


.Assalamualaikum.

bercerita tentang entri semalam, banyak jugak la kan pendapat yang aku terima. ada yang memang tak suka, ada yang tak kisah, ada yang err. entah la. apa-apa jelah. itu semuanya bergantung kepada individu sebenarnya. ya, diakui bahawa aku dulu pun macam tu. hehe. habes la aku kena lepas nih. tapi sekejap je aku buat taktik tuh sebab penat lah nak buat camtu je. kalau korang nak lagi menarik tentang hal nih, korang boleh usha-usha kat entri nazirul hazwan marcello celup nih. haha.

aku memang berkira kalau orang suruh follow blog dia. sebab kenapa? first, aku memang akan pergi cek dulu blog dia macam mana. maksudnya senang ke nak load? tak banyak ke widget yang tak perlu? kadang-kadang yang suruh follow tuh, bila aku masuk blog dieorg, cepat-cepat aku close sebabnya buat lappy aku jadi hang, berat nak load, pastu bunyi lagu yang dung dang dung dang. rimas telinga aku. dulu aku buat jugak then ramai yang tak masuk rumah aku nih. haha. since aku dah buang memang makin hari makin bertambah.

blog berat? uhh.. ada satu blog tuh aku singgah, aku terpaksa refresh banyak kali. aku tak pakai broadband. aku gune streamyx. tu pun berat lagi tau. kadang-kadang pemilihan template pun perlu amek kira tau. eyh. betul tak aku ni? ni berdasarkan pengalaman aku lah. sebab tuh aku selalu main-main tukar template.


ni berat blog aku. berat jugak eyk? ades. tapi orang cakap mesti tak boleh lebih dari 100kb. so, aku memang sangat menitik beratkan berat blog, template yang menarik, tak rimas, dan jugak entri yang menarik. maybe akan ada yang kata aku ni kerek or apa-apa jelah. yelakan, aku bukan pandai sangat belog-belog nih. kah kah kah. nak cek berat blog korang, boleh la try oke =))



Your domain(s): Enter each address on a new line (Maximum 10)





(eg. iwebtool.com)



p/s: meh tengok mimpi best SINI..

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

22 Love Note (s):

kembatolo™ said...

alamak..aku punye 122.14kb la.. berat jugak... haha

Zulfahmi Abidin said...

hahaha.blog aku 142.bhahah.berat lah.hehehe.tak kesah lah.hehe
Terkini: Seriously aku mimpi korang mase tido. | Misteri Mr. Krabs dalam cerite Sponge Bob Square Pants telah terjawab | Aku janji tak merempit lagi

Ain Zulaikha said...

iqa, sy nye lagi berat, 2.25 saat kot.. huhu

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kadang2 cerewet itu perlu..

**blog GKSB kalau masuk lambat ke tak nak load??

TERKINI: TIPS: 5 CIRI LELAKI YANG MENJADI IDAMAN WANITA

Miza Yusof said...

betul tu. miza pun cerewet sikit bab nak follow blog ni. first tengok tahap loading dulu, kalau sampai bakar roti pun dah boleh makan, maaf lah ek "X". kalau serabut dengan widget tuggang terbalik "X" bukan nak belagak tapi sehari kita buka banyak blog kan. daripada tunggu blog tu nak loading punyalah lah lembap lebih baik tak yah follow.

twinkle twinkle said...

alamak,,blog mira 0.01 je,,tp telebeh 100kb,,hais

Fariq said...

blog kawan berat tak semalam,,
kawan musykil la,,
kah kah kah..

berat blog kwn lebih 100kb kot,
tu yg musykil kamu kata blog kawan tak berat..

FH said...

aku pnye 0 sec. ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™ hehe... ringankan :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Zulfahmi Abidin hahaha.. takpe2. blog kau best :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha kui3.. agak la :P

Puteri Iqa Izyan said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr huh.tau xpe sis ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof hah.betul tuh miza. tak larat haih nk tgu sume tuh. :P

Puteri Iqa Izyan said...

@twinkle twinkle hehehe.. okelah tuh dear ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq hahaha.tak lah.. pelik jugak kan. agaga

Puteri Iqa Izyan said...

@FH hah.blog kau mmg cepat je. huhu

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

tu la pasal.. kdg masuk blog org.. boleh jem lppy.. sengal betull.. tpi da lame x cek berat blog sy nie .. hehe !

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

nape semua tunjuk berat blog diowg.. so nak tunjuk jugak la.. berat blog sy 84.43KB.. 1 saat je.. hehehe !

Cik Tom said...

cik tom punya 110kb..hehe..kena kurangkan..

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza

hoho.tau xpe. tu yg susah kalau hang lappy :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza

hehe.tahniah! ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom

hoho..oke je :))

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan