08 December 2010

Day 08 - Short term goals for this month and why


.Assalamualaikum.


WANT MORE FOLLOWERS? yes i do! bloggers manalah yang tak nak banyak followers kannn? nanti boleh femes macam bloggers lain. ye dak? hihi. aku kan lama dah berangan nak ada followers reramai. macam femes je kan? muehehe..

tak lah. followers ramai ni best. sebab terasa macam diri dihargai, terasa setiap penulisan kita dihargai. bak kata pepatah "kerana dirimu begitu berharga". eceh.sejak bila pulak ada pepatah ni kan? so,goal aku untuk bulan nih kalau boleh nak followers more than 500++. gila ah. berangan je. haha. nak dapat 400++ pon hasil bantuan abg ben. muehehe..

lepas tuh kalau boleh aku nak UV aku untuk setiap minggu makin up-up to the sky..semangat sikit nak blogging kan? lagi pun sekarang syok blogwalking kat gengblogger since GB dah elok nih. ye tak? nasib baik dah keluar ICU kalau tak ngidam lah aku nak lepaking kat GB lagi.

tapi kan, aku tengah bimbang nih. tak lama lagi sem baru dah nak bukak. mesti busy sikit sebab dengan keadaan aku yang baru first time kena duduk rumah sewa nih. ok tak kalau aku buat schedule post? muehehe.

p/s: thanks to my followers. thanks to commentors. thanks silent readers. thanks to all. lepas ni aku nak cerita pasal semalam girls day out punye cerita. entri panjang kot.tapi selingan gambar. rerajin la komen lagi ye. eceh.menagih komen betul. haha. (auto publish)

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

3 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

sama2. eceh. hehe.

rina rasa oke je aim tu asalkan tak de i follow u, u follow me. :)

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina heee.tau xpe.tak suka betul kalau mcm tuh :P

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina heee.tau xpe.tak suka betul kalau mcm tuh :P

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan