17 December 2010

Saya Nak Join Segmen Review dari Cik Tom


.Assalamualaikum.


Yeay! akhirnya Cik Tom buat segmen blog review. suka sangat dengan cik tom sebab cik tom ni baik dan rajin blogwalking. hee. ok. let's start!

Blogger Mencari Teman Hidup??

ni adalah entri paling aku suka sebab kelakar. kelakar bila ada orang datang tinggal jejak kat shoutbox then siap bagi nombor phone sebab nak cari teman hidup. ish. tak sangka pulak ada macam tuh dalam dunia blogging nih. hehe.tak baik tau gelakkan orang tapi itulah, kelakar. hee. banyak lagi entri cik tom yang best. tak tau nak pilih yang mana satu. hish. dah la taip entri pagi buta macam nih. 

so, hopefully dapat join segmen nih than, harapnya cik tom dapat bagi tips yang berbaloi-baloi. lagipun aku ni bukan pandai sangat bab belog-belog nih. nak-nak tang buat sesi luahan perasaan tuh. hehe. kantoi sudah.

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

22 Love Note (s):

Miza Yusof said...

good luck iqa. menarik! macam nak join lah. hehe :)

Cik Tom said...

noted...penyertaan diterima..nati tunggu cik tom update bl tarikh or list blog review ye..

Raji berkata said...

woahhh dh siap pun segmen review blog dia ;D

mie said...

bagus2!!!!
gue pun suka blog ni dengan cik tom..
ahhaaaaa

Tapak Kaki said...

tolong lah dia cik tom ya...hehe

Aujinz said...

hahahahha...
dah baca sampai abis..tapi tetap tak paham.. koh koh koh..

aibaks said...

aibaks nak join gak.. jap tanye cik tom.. leh ke..

✿....rossa alina....✿ said...

waahhh!!bagi no phone tu yg xbleh blah..kihkihkih..

nora said...

"confirm korang tak baca habis kan?- eeee mane de i baca smpai abis ek. pastu nak nak cakap gud luck.

ha ha tak pelik kan komen i kan kan kan

chittysarah said...

datang terjah~~
seruan dari raji..

hahaha~~
comel blog nie~~
semoga menang n sharing adiah nyer~~
hahaha

lalala~~

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof yeah.join2.. :))

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom oke.thank you cik tom.hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata aku buat smbil ngantuk2 nih.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@mie heh.ye2 je kau nih.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki hahaha...rajin kau tolong merayu :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Aujinz haha.bace lagi :P

Puteri Iqa Izyan said...

@aibaks buleh sgt ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@✿....rossa alina....✿ kui3..tau xpe :P

Puteri Iqa Izyan said...

@norahahaha.bugs nora. ni syg nora nih. ekekeke

Puteri Iqa Izyan said...

@chittysarah wah.kne seru2 tuh. hehe.

thanks usdi singgah sini ;))

CIK TOM said...

@Puteri Iqa Izyan:segmen review iqa kat sini;

http://www.ciktom.com/2011/01/puteri-iqa-izyan-blogger-terengganu.html

Encik Blogger said...

hi hi hi.. saya org ke 22 juta cakap kamu dah kurus.. hehehe

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan