05 December 2010

Day 05 - A picture of somewhere you’ve been to


.Assalamualaikum.


abaikan aku yang tak terurus langsung tuh. huhu. time nih hujung minggu yang digunakan sepenuhnya. time ni dekat Pantai Kemasek lepas kiteorg pergi Air Terjun Chemerong. gila best ah. walaupun aku menjerit macam budak kecik sebab aku takut air, duk pegang sana, pegang sini. tapi tetap best. masa kat dalam air tuh, aku duduk atas batu besar je. tak berganjak. muehehe. sebab aku memang takut kalau air lebih paras pinggang.

lepas dah puas berendam macam dugong semua, kiteorg lepaking dekat Pantai Kemasik ni. time nih ada shooting crew dan jugak Feroz Khan. auwww.. hensem lah dia. tapi malu nak tegur. pendam hati dari jauh sambil makan menghadap dia jelah. hehe.

lepas dah lepaking sini, kiteorang pergi MesraMall. mesra ke? sekarang pun panggung wayang baru bukak kat situ. kenapa tak bukak kat Kuala Terengganu. ni nak marah nih. jauh tau nak pergi Kerteh kalau gian nak tengok wayang. eceh. macam aku suka tengok wayang je. err. tolong cakap bagi pihak orang lain la. hehe

lepas puas melilau kat dalam MesraMall, kiteorg gerak pergi mekdi Kerteh. weeh. i loike...banyak gila makan sebab time tuh mana ada kesedaran nak kurus, nak cantik. perasan je lebih. hey hey hey. sekarang dah sedar tau. huhu..

lepas tu pergi solat kat masjid, solat maghrib la..lepas tuh singgah kat Paka jap sebab nampak ada funfair. ingat nak main tapi pelik kenapa tutup. rupa-rupanya tunggu lepas isyak baru bukak. muehehe. padan muka. masa tuh dah balik dah.

sampai kat kolej dalam pukul 10 lebih la kot. best tak hengat time nih. 3 buah kete kiteorg sewa. opss. tadek kereta sendiri. tak mampu. hua hua hua. ibu cakap, nanti kau dah keje baru beli kete sendiri. waaaa....

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

8 Love Note (s):

PiKOk said...

wah bestnye !

nabila riduan said...

kak.., kau dengki kn gmbar aku ko pilih la yg lagi2 cun.

Fakhrur Razi berkata said...

pergh mmg best btol
day out dgn mmber-mmber
sygnya ak xde lesen lagi T.T

oh takut air ke weh?
pergh mcm k*mbing je huahua
ak kalau kt sungai boleh jer
tapi kt laut mmg cuak larh
nak2 ad ikan jerung lol

Puteri Iqa Izyan said...

@PiKOk huhu. :P

Puteri Iqa Izyan said...

@nabila riduan hahaha..aku tgk aku comel je.. :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata ish.baik ko buat lesen cpt2 :P

kambeng? hahaha..
ngeng.pergi kat jerong tuh watpe.

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

suka yang tak bergincu

Puteri Iqa Izyan said...

@b.r.u.t.a.l.s.o.l.o errr.silap entri nih. hehehe :P

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan