24 December 2010

chill ok! chill....


.Assalamualaikum.


ohhh.. apa dah jadi semalam? siyes semalam aku memang hangen gila. dari pagi sampai malam sampai lah petang tadi. kenapa? err. tak elok kot nak cite kat sini even tangan aku rasa ringan je nak taip. malas lah nak fikir lagi. komen pun aku tak terbalas. hehe.

tapi petang tadi aku blogwalking macam biasa lah. ambek masa satu jam jugak kot nak singgah sana sini. banyak lagi tak tersinggah. uhh.. petang tadi jugak aku amek masa satu jam untuk kemas semua bilik. ubah sana sini. lega rasanya. peluh toksah cakap lah. macam mandi peluh. haha. haip! aku da mandi ni tau. wangi je nih. hehe.

tadek apa sangat nak update sebab sekarang kan tengah LIVE ANUGERAH SKRIN. dah lama tak tengok anugerah-anugerah nih. rasa macam jakun pulak sebab tak tau pulak malam ni ada anugerah. nasib baik lah ada info kat astero tuh. nanti kalau aku free, aku singgah lagi kat korang ok.

p/s: berharap agar majlis pertunangan malam esok berjalan dengan lancar. amin.....

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

19 Love Note (s):

DanieL AdiE said...

sape yg bertunang??
amin..insyaAllah..everything will go smoothly...


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/merry-xmas.html

Yellow LEOpard said...

ye..jom tgk anugerah skrin.huhu

adrinaqamarina said...

pertunangan sape ne iqa? ayop!

Fariq said...

anugerah skrin bosan la,,
tengok kejap je tadi,,
tu pon psl ade lisa surihani,, ngeh3x.. ye awak dah chill,, satu berita yg baek..

fatin hanani said...

Amin!!!!! hehe
pertunangan sapadear?? hehe

asfira aminuddin said...

anugerah skrin macam kurg best kan. hihi. btw, good luck for esok! :)

Miza Yusof said...

iqaaa, dah nak bertunag ke dear ?
whoa! tahniah yaa :D

Miza Yusof said...

anugerah skrin kurang menyengat lah :(

mie said...

tu dia!!
sampai berpeluh2..
heheee

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE

insyaAllah :))

Puteri Iqa Izyan said...

@Yellow LEOpard

tak best.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina

ehem3.. hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq

haha.tau takpe.busan gile :P

Puteri Iqa Izyan said...

@fatin hanani

err.no komen.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@asfira aminuddin

mmg tak best. hoho...

thank you ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof

huk3.maseh ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof

tau xpe :P

Puteri Iqa Izyan said...

@mie

peluh itu seksi.haha

cik tom said...

iqa ker yg nak bertunang??

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan