10 December 2010

ITU AKU | PINK yang comelest


.Assalamualaikum.




Benda yang wajib dilakukan ialah:
*copy dan pastekan benda pink tu
*upload picture cool, bergetah, cantik, macho korang
*tajuk 'itu aku'  
*Kenalkan diri anda
*bagi wish anda untuk bulan disember ini
*tag 5 follower anda

*itu AKU*

hey hey. gila gedik gambar aku. hua hua hua. saje nak mengendeng  klip shawl baru. cis cikedis betul aku nih. by the way, tak nak la kenalkan diri.penat. haha. ehem. panggil saye IQA. =)

wish untuk bulan Disember ni semoga aku cepat kurus. semoga aku jadi lebih matang. heee

tagged others? oh. i really have no idea... 


thanks to sis siela yang cantik sebab tagged ni ;)

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

10 Love Note (s):

Izamir Ridzwan said...

haha pink gitu. comel jer

Puteri Iqa Izyan said...

@Izamir Ridzwan heee ;D

alinac lover said...

ololo heheh riben tu lawa

Puteri Iqa Izyan said...

@alinac lover hehe. nmpk cam gedik je tuh bile pakai mcm tuh :P

SIELA MIKAIE said...

heheheee...

welcome

cantik????

shukeeeee....*wink2*

zacky ~786~ said...

cute meyh..

Fakhrur Razi berkata said...

lelaki boleh join ke?

btw lawa ribbon tuh ;D
mcm minnie mouse lol

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE hehe.yelah :))

Puteri Iqa Izyan said...

@zacky ~786~ tau xpe :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata haaa.boleh je. sile lah.. huhu..

mcm minnie mouse?haha

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan