07 December 2010

Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you


.Assalamualaikum.





hey guys! guess what? Subhanallah, indah betul ciptaan Allah Yang Esa kan? first time aku tahu pasal waterfall nih masa baca novel. novel apa eyk? aku lupa lah. kat belakang buku tuh ada tunjuk gambar waterfall nih. then, one day tuh ada satu channel kat astro siarkan pasal waterfall nih. aku terpegun tengok keindahan. ciptaan Allah ini.

yeah. ini Niagara Falls. cantik kan? nak nak gambar yang last. itu suasana waktu malam. aku selalu berangan nak pergi sini. it is situated in Canada. oh. I wish I could go there for my honeymoon. auww.. gediks you. aku dah lama berangan nak pergi Canada then jalan-jalan kat Niagara Falls nih. kan pelancong boleh pergi sini naik bot. wahh. tak sabar aku nih.

ada sapa-sapa nak bawak aku pergi sini tak? pelishhh.... hehe

p/s: sekarang aku kat dungun nak tengok bilik sewa. lepas tuh aku nak pergi MesraMall nak jumpa kawan-kawan matrik aku! yeah. tengok wayang, bowling, karok..errr.. cari jodoh..opss.


p/s : aku tak sempat nk blogwalking lagi.ades. macam kelam kabut je dunia aku sari dua nih. tinggal komen then aku sure pergi masuk rumah korang balik ok. :D
terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

22 Love Note (s):

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh
subhanAllah
mmg lawa owh o.O
cmner der letak lampu dalam tuh
kan ke deras waterfall tuh o.O

adrinaqamarina said...

memang sungguh cantik!

ouh ne la yang ne pegi merendek semalam. hehe. have fun~

Cik Jari said...

iqa tgk ngangkung ke?

wee ha....selamat bejalan-jalan:)

mmg cantik waterfall tuh...leh mandi ke kat situ?

AdiE said...

Subhanaallah...
indahnye ciptaan ALLAH


Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/ilmu-baru.html

AISHA SAAD said...

meang cantikk!
tapi aku tetap suka pi cemaron highland gakk!
HAHAHA.

Tomato Gurl's Life said...

wah niagara falls mmg cantik!!

kalau nak join bloglarian tue..nati submit entry tue kat sini;

http://bacto.blogspot.com/2010/12/andasukasegmen-mari-masuk-senarai.html

twinkle twinkle said...

subhanaAllah tempat tu sgt cantikk,tp takot plak tgok gbr die

Halia Kentang @ Annpaan said...

sgt indah btol pic2 kt ats ni

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata mmg sungguh cantek :D

a'ah la eyk.entah la.akku tak sempay nak intebiu.huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina hehe.merendek dlm mimpi je yang nih :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Jari huaaa.tak dapat tgk pon :(

mandi?huhu.tak kot.air die sejuk gile :P

Puteri Iqa Izyan said...

@AdiEkan adie? tulah keindahan yang Allah ciptakan :)

Puteri Iqa Izyan said...

@AISHA SAAD eyh eyh.aku tak penah lagi pegi.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life tau xpe cik tom

owh.oke2 thank you cik tom :D

Puteri Iqa Izyan said...

@twinkle twinkle a'ah/mmg la.sbb tu air terjun tertinggi di dunia :D
nmpk gerun skit :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Halia Kentang @ Annpaan hehe.tau xpe :D

Eman said...

subhanaAllah.
memang cantik tempat tu. haihh..
sekarang eman pun tgh mood cintakan alam jek.
;DD

Cik Mieyrarif said...

cantiiikk sgt sgt sgt

fadhlinaafifah said...

omg saya pun dh lama nk g sini !!!

Puteri Iqa Izyan said...

@Emanwah.baguslah mcm tuh eman :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Mieyrarif hee.tau takpe :D

Puteri Iqa Izyan said...

@fadhlinaafifah jum2 kite pergi! :D

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan