Skip to main content

kawan-kawan, singgah sini kejap. ade sesuatu untuk korang semua. JANGAN TAK SINGGAH. bawak diri ke vietnam kang... heee

kawan-kawan, ada AWARD untuk korang semua. petang semalam tetiba je gatal tangan nak buat award. yelak, asyik aku je dapat. nak jugak aku bagi kat korang sebagai tanda menghargai korang rajin singgah rumah buruk aku nih. hik hik hik. aku harap sangat-sangat korang sudi amek nih eyk. penat aku buat tadi. berpeluh tangan den ni hah. by the way. sekarang ni  ada dua award. 

yang pertama, APPRECIATION AWARD. ni sebagai tanda penghargaan sebab kesudian korang selalu menyinggah kat blog ni tanpa di paksa-paksa kan? hehe. aku paksa ke? ish. tak kan. hee. eyh. yang tadek nama kat sini pun sila ambek jugak tau. aku tak larat dah nak copy link sampai beratus-ratus. huhu. tak bermakna nama korang tadek kat sini, aku tanak bagi kat korang tau.

*untuk copy award.sila klik shj pada gambar.sbb right click disable*


dan special jugak untuk pembuat-pembuat header untuk blog nih. terima kasih sesangat. nanti iqa kaya raya, iqa belanja aiskrim eyh. keh keh keh


award kedua LOYALTY AWARD. ni menunjukkan kesetian korang mengomen kat blog ni even aku lambat singgah kat korang balik or even korang busy tapi bila ada masa, korang pasti singgah sini balik. sayang owh korang. eyh. yang kat atas tuh pun sayang jugak tau. heee.. sudi-sudikan ambek award ni ye.

*untuk copy award.sila klik shj pada gambar.sbb right click disable*


p/s : kalau korang nak pass kat orang lain pun takpe. sila sila. heee.

Comments

aibaks said…
aibaks dapat award lagi dari iqa! thansk iqa! aibaks tampal sekarang!
cik jari said…
tengkyu kak ipar...muge hepi salu
Kak Amy said…
aS'SALAM..

tahniah semua dapat awrds best tue...
Weeda said…
okeh...belanja aiskrim neh...k.wahed nak kek aiskrim secret recipe..haha
AAA said…
WOAHHHH!
trimakaseh yann! HAHA, followe 444 dpt ape lak??? nak tawuuuu...
noa said…
yea yea dapat award dapat award =D
DanieL AdiE said…
waaaa........1st time daniel adie dpt award...

thanx alot iqa...

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/1st-time-menang.html
@aibaks hehe. no biggie aibaks ;))
@cik jari my pleasure adek ipar.hehe :P
@Amy Syaquena wkslm kak amy.
kak amy pun amek la jugak ye :))
@Weeda hambek. secret recipe tuh.hahaha.iqa pon dop mkn mkn secret recipe.

eskim poli je iqa bg.hahaha
@Emansame2..

err.
tak tau lagi.hehehe
Aishot said…
terima kasih iqa ;D
Raji and Yeen said…
ala ak nk award kaler itam tuh skali
huahua ;D

thx a lot menghargai follower~
@DanieL AdiE hehehe..no biggie adie ;)
@Raji berkata hahaha.hambek la kau nk due2..huhu..

my pleasure ;)
Unknown said…
tq iqa..nanti mimi ambil ok :)
Izamir Ridzwan said…
loyalty tuh.. hehe
Aqilah Nur said…
waa..byknya rewards. :)
FH said…
terima kasih yee :)
@Izamir Ridzwan haha.tak tau dah nk watpe lagi :P
@miss lolly a.k.a luvfareda alolo sis.. hehe..
da letak nme sis lolly :D
Izamir Ridzwan said…
IR sudah ambik..

http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/izamir-ridzwan-dapat-loyaltysapa-bagi.html
byk award.. hehe.. congrats
Tapak Kaki said…
loyalkah aku.haha.. aku ni alergik ar ngan award.. btw thanks ya..
Ain Zulaikha said…
iqa, trima kasih :) hutang eh? hehehhe
@Tapak Kaki heh.ape pasal? kau nih.kang aku tacing 40 hari kang. huhu
CIK TOM said…
tenkiu bg award loyalty ni..comel :)
mie said…
gue terharu!!!!
xde hadiah sampaingan ke?
pakej pelancongan ke?
thankz...
@Cik Tom hehehe...same2 cik tom ;)
@mie err.ade2.. tp gune duit kau r eyh.haha
Unknown said…
kalau dah kaya nak aiskrim goreng leh tak...
@a'imboleh sesangat.. hehe

Popular posts from this blog

Resepi Tat Telur yang sedap memang sedap! :)

Resepi crust ni aku guna yang time kerja dulu. Hee. Resepi filling pulak aku banyak google. Aku lupa dah mana aku dapat sebab dulu lupa nak tulis kat buku ambik kat mana. Resepi ni memang sure sedap. :)

Resepi crust

Bahan-bahan:

1 cawan marjerin ( aku guna marjerin Pelangi. Sedap! kalau guna Planta pon boleh tapi crust jadi keras sikit la )
1/2 cawan gula
1 biji telur gred C ( gred A & B pon hentam jelah ye )
1 sudu kecil esen vanila
2 cawan tepung gandum ( lebih sebenarnya tapi nanti explain okay )

Cara-cara:

1) Putar marjerin dan gula hingga kembang. Nanti warna jadi macam ala-ala putih gitu.
2) Masukkan telur dan esen vanila. Pukul lagi hingga kembang.
3) Masukkan 1 cawan tepung dulu pastu putar nagi sebati kejap. Masuk lagi 1 cawan tepung pastu putar lagi sampai sebati aje.
4) Time ni adunan still lembik. Lepas tu boleh tambahkan tepung sikit-sikit dan uli sampai doh tak melekat kat tangan. Kalau still melekat kat tangan, tambah tepung lagi okay. Tapi jangan terlebih tepung se…

life being as an accountancy student .

Akauntan. cita-cita kedua yang aku tulis dalam biodata time sekolah rendah dulu. cita-cita utama nak jadi doktor. makin lama, makin tinggi belajar dah lupa cita-cita doktor. banyak main-main time sekolah. bukan gengster sekolah okay. nakal sikit je. tudung pendek, that's me. pakai stokin kaler maler, that's me. ponteng kelas pegi lepak kelas senior, that's me. tu time sekolah sultan sulaiman. bila tukar sekolah baru sekolah bukit sawa, life's totally changed. new environment, new friends. time tu jadi baik sebab takde geng nak buat nakal-nakal.

form five ambik pure science. tak suka menghafal okay. kelas yang selalu ponteng, time fizik. kalau hari tu ada fizik, aku tak pegi sekolah. adik-adik jangan tiru okay. result spm takat-takat makan je ah. Alhamdulillah semua credit. boleh la masuk matrik program dua tahun aliran fizik. hai KMPHians! :) tapi masuk tahun kedua aku keluar. dapat diploma perakaunan kat UiTM Dungun. sebab nak lari dari fizik, nak lari dari homesick,…

TTC Part 1: Appointment

Tahun ni tahun kedua dah jadi bini orang tapi belum ada rezeki nak timang zuriat sendiri. Ehehe. Aku tau ada masalah ni masa sekolah lagi dan sebelum kahwin pun memang aku dah explain dekat bakal suami (suami dah la sekarang) pasal masalah aku. Tapi aku taktau la dia ingat ke tak. Kot nye kalau dia baca blog ni pastu dia mai tanya aku "bila sayang cite kat abang?" -____- Tahun pertama kahwin aku tak terlalu beria nak TTC ke apa. Aku kira baru nak kenal sesama sendiri. Lagi satu sebab PJJ dan aku tau susah nak predict waktu subur disebabkan masalah period yang tak teratur. Jadi aku hanya menikmati waktu-waktu berdua saja. Orang tanya, aku sengih je cakap belum ada. Tak ambik pusing sangat dengan soalan dah ada isi ke belum yang aku rasa nak je tepek kat dahi "belum mengandung lagi" hahaha. Yelah, dah ramai sangat tanya.

Masuk tahun kedua, aku dah start fikir. Tapi aku tak betul-betul TTC jugak. Cuma join group BBT dekat facebook. Wehhh sumpah aku tak faham hahaha. A…