19 December 2010

aku bukan sesiapa. aku hanya blogger biasa yang tak boleh nak menurut semua cakap orang. maaf...


.Assalamualaikum.


hye. singgah sini. folo u. folo balik eyh

dah folo kamu, folo balik k

hye akak, dah folo. folo kite balik tau

jum la folo blog sy

first and foremost maaf sangat-sangat kalau entri ni buat sapa-sapa terasa ngan aku. habis lah kalau aku kena serang lepas nih. haha. ekceli benda ni semakin menjadi-jadi kat blog aku sekarang. dah lama tadek tapi sekarang, haih. tak tau dah aku nak buat macam mana lagi.

sedih mak ni tau. mak ni bukan lah blogger femes bak famous amos pun. tak  penah rasa pun apa itu FAMOUS. cuba tolong ekspelin kat mak ni haa.. ish. macam ni la ye. terima kasih sangat-sangat yang sudi jadi followers blog ni. dan aku harap korang follow sebab kena paksa. err. aku paksa tak eyk? kalau ada cakap eyh.

tapi, korang-korang yang mintak aku follow blog dieorg, mintak maaf kalau aku tak dapat follow. bukan aku sombong tapi aku memang tak suka orang paksa aku macam ni. ish. macam berlagak pulak. haih. siyes aku tak tau nak cakap err silap, nak tulis macam mana lagi.

aku faham korang nak followers ramai. aku pun macam tu dulu tapi, janganlah buat lagi eyh. please please. banyak cara korang nak dapat followers. bukan dengan cara keji macam nih. nak tau? sila lah rajin google. aku pun tak reti nak bagi tips. muehehehe...

itu sahaja. selamat membaca dan selamat beramal =))

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

56 Love Note (s):

Rozuan Ismail said...

betol tu..kadang2 kita rasa rimas taw

dia follow kita sbb dia mtk kita follow dia balik..

bg wan kan,lantak dia la nk follow ke x..kalau dia minat blog kita,dia follow..kalau x minat,x payah la..

pastu,hak kita la kan nk follow dia ke x..klu kita baca best,nk follow ok gak..tp klu kurg,,huhu..x payah la..wat semak je..

so,bila dh follow seseorg,jgn paksa dia follow kita,senyap2 dah la kan..

syafiQakarim said...

haaa..yg ni teramat sokong.
skng da trend gini kot.
u follow,i follow.if i follow, u xfollow, i remove u.haha.
ehh..ada kan..?huhu.
i hatee. =D

penaberkala said...

luahan hati dari lubuk yg paling dalm nampaknya,haha
tertarik pada tajuk entri ni
isinya mmg kena dgn blogsphere skang
pernah gak kena, tp malas nk ambil kisah
sbb tak penting pun,sbb tu follower kat blog ciput je,hehe

okla, blog ni dh ramai followers
congratz
keep it up

M I A J A M A L U D D I N said...

bhahha.. bese lah babe.. smtimes, yg ckp2 tuh, budak blogger bru.. dats y lah dorg mcm tuh.. kitew mule2 pown sme gak kan? betol tak? so, kalo sempat follow.. kalo tak, tak lah.. okay?

chill suda.. happy blogging yaw!

Miza Yusof said...

miza pun tak suka bila dapat mesej dekat shout box macam tu. biarlah kita follow seikhlas hati tanpa mengharapkan balasan kan.

PIDUT ASiS said...

maka secara automatik ramailah yang berada di kotak say sumting terasa..hehehehe

Fariq said...

kawan lak kalau jumpe ayat cmtu,,
1st kawan akan masuk dulu blog diorg,, then cube usha 2 3 entri,,
kalau menarik baru follow,,
kalau tak, kirim salam la,,
kah kah kah..

PiKOk said...

lain orang lain ragamnye..huhu

Cik Tom said...

betul xdpt nak paksa..cik tom pun ade berkira2 nak buat n3 pasal ni jgk..sbb ade yg tgl di smix xpuas hati bl xfollow blk diorg..ntah la..kita xboleh nk puaskan ht semua org..

iqbalhakimi said...

kakak cumil..follow blog adik cumil boleh?..hehe..agak2 cni buat ko bengang tak?.. =D

DanieL AdiE said...

sebuah blog yg bagus bukanla bergantung kpd jumlah followersnye...
tetapi kepada kandungan entry2 nye n respond2 yg diperoleh....

renung2kn dan selamat beramal..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/serasi-bersama.html

adrinaqamarina said...

makan dalam je nanti. haha!

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

dulu aku pon pakai care ilmu hitam tu.. tpi skrg tak !! malas layan org yg mcm tu.. hahak !

a'im said...

sabar..huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Rozuan Ismail

huhuhu.pnjg lebar penerangan tuh. yup2.stju tuh.

dlu kalau folo mesti gtau.skang snyp2 dh ler..hehe :P

Puteri Iqa Izyan said...

@syafiQakarim

hahaha..trend tak leyh bla.agaga..

err.ade je kot.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@penaberkala

ahaha..memahami. bagus.ekeke..

oh.biase jelah.thank you ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@M I A J A M A L U D D I N hehe.yup2..saje nk gtau pesanan2 spye tak buat :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof huhu.betul tuh miza. :))

Puteri Iqa Izyan said...

@PIDUT ASiS hahaha.mati gue :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq

haha.tua xpe.
mmg akan usha sume.
kalau ringan load,menarik boleh je folo :P

Puteri Iqa Izyan said...

@PiKOk hehe.tulah pasal :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom err.iqa rase cik tom patut buat lah.huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@iqbalhakimi haha..pujian yg bagus. tp aku akn g cek dlu blog die cner..haha

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE hoyeah! betul tuh adie. :))

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina kui3.. :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza hahaha..tulah kan. aku pun.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@a'imon the way.hehe

Fariq said...

@Puteri Iqa Izyan
cuba masuk blog saya tengok ringan tak load..
kah kah kah..

kembatolo™ said...

ai folo yu, tapi yu tak perlu lah folo ai. hahaha

Skype Crew said...

biasanya yg bt c2 adlh blogger2 baru. smoga en2 ni dpt gtau blogger2 baru yg blogger xamalkan pkara sebgitu. ianya merimaskan... ;)

adib ahyar said...

bce habis la..haha

Tapak Kaki said...

aku memang tak layan menda macam ni...

Iqa said...

Ada juga orang buat entry pasal ni. Seorang yang berani! Haha :P

Tapi betul oh. Nak ikut, ikut la cara ikhlas ;)

SIELA MIKAIE said...

hehee..seyies dulu akak cmtu tw..

pastu dah lame2 malas...

lantaklah nk folo ke tak..

hahahaaaa..

jnji akak happy dgn entry2 akak...

hahahaaa

nazirulhazwan~ said...

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2010/11/i-follow-u-u-follow-me-balik_26.html

nah bace.hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™ mmg ai tanak pon folo u. ahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Skype Crew insyaAllah.mudah mudahan :))

Puteri Iqa Izyan said...

@adib ahyar hahaha.. ngeks :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki huhuhu... bgsnye kau..

Puteri Iqa Izyan said...

@Iqa huhu.ade2.rmai je buat :P

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE hehehe.beyse la kak. mule2 blogging :))

Puteri Iqa Izyan said...

@nazirulhazwan~ kui3.. done ;))

Ain Zulaikha said...

hehe iqa, same lah kita.. tp sebab nak jaga hati hohoho terpaksa buat sedemikian.. lepas tu kan, lepas tuuuuu, bila kita tak follow balik nnt diaorang unfollow blog kite T_T seyyyydeyyyy hohohoho

skrg ni dah tak kisah dah.. dia orang nak unfollow2 la

Ain Zulaikha said...

eh2, jap2, lagi2 ada jgk orang besar yang suh kita follow dia balik.. hik2.. mgkin dia ingt kita ni budak kcik.. T_T da besau da ambo ni, umo da poloh2

tia said...

xpenah wat camni, ase malu nk soh org follow blk.
yg penting follow sbb ikhlas, bkn u folo me i folo u back. haha! ;)

Amy Syaquena said...

As'salam...

amy x kisah pun kalau orang minta follow balik tapi kalau amy just follow rumah dowang n tinggal komen, that all x minta pun dowang follow kecuali time contest je la..

Zulfahmi Abidin said...

ko relax je.ko dah buat bnde yg betul dah tuh.^_^

Rara Farah said...

au tak suh pon kau polo aku...hahahaha

tade la...gurau jewp..aku folo org sbb aku suke folo...aku suke komen..siyes,aku bukan nk rmai plower pon..polower rmai tp entry hampeh wtpe..lalala...aku rase bukan benda besar pon polo2 org..sbb aku secara peribadinye menganggap polo blog newbie cam wt amal jariah la...bg sokongn utk dyeorg berblog..itu aku..org len aku xamek port...masehhhhhhhhhh...pnjg punye komen..agagagaga..

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha

eyh.ade jugak unfolo balik? ish3.. tak patut betul lah...

a'ah la kan. org2 besar dr kite pun nk jugak buat bnde mcm nih.huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@tia hehe.bagus lah tia ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Amy Syaquena wkslm kak amy :))

yela kak amy.itu sume atas individu sbnrnya...

Puteri Iqa Izyan said...

@Zulfahmi Abidin huhu.ye2 je kau :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Rara Farah tapi aku nk folo.hahaha...

aku suke gak komen tp aku mmg tak suke kalau org paksa2 aku.. haha
gila jht aku. :P

Fxysche Nas said...

serius tak suke..
tp layan je la..
sebb sy pon mmg suke follow blog org..best..lg byk entry yg bole bc kt dashboard tu.. =p

Puteri Iqa Izyan said...

@Fxysche Nas hehe.tgk atas blog jgak nk melayan ;))

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan