13 December 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh


.Assalamualaikum.


Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

again and again. lalala. thank you ADIE sebab tag untuk giveaway nih. walaweh. banyak nih join giveaway. harap-harap menang la jugak macam GIVEAWAY PARIS arituh. heeee.. yeay. nak menang. nak menang. nak banyak hadiah. uhuk. gedik gila. hee.

disebabkan ada hadiah dan boleh pilih. so, aku nak hadiah dompet syiling dari BEIJING(siyes comel), beg sulam dari PADANG( cute seyh) dan jugak fridge magnet dari SINGAPORE. ekceli boleh pilik lima. tapi aku paling suka tiga nih. huhu. hurry up!! tarikh tutup 19 dec 2010. dan 30 bloggers yang bertuah akan terima hadiah nih. wow. saya nakkk!!!!!!!!

aku nak tag SIS SIELA yang cantik comel. hee.

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

8 Love Note (s):

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

SIELA MIKAIE said...

thnks eka..

ade contest utk kamu juga..:):)


http://prettyfullsila.blogspot.com/2010/12/peace-contest-by-ezan-idma.html

aibaks said...

gud luck iqa! hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@E.d.Y oke.thanks ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE no biggie sis. oke.;D

Puteri Iqa Izyan said...

@aibaks thank you ya :D

Raji berkata said...

woahh Edy buat GA
hohoho nk join jgak lah xD

Puteri Iqa Izyan said...

raji, kau kenal eyh? pesal aku tak kenal? huhu..

join2.. :D

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan