29 December 2010

aku pun nak jugak | versi selamat tinggal


.Assalamualaikum.

agaknya sekarang trend main lukis-lukis kat paint then edit kat photoshop agaknya. tapi kesian aku sebab jakun sangat tak tau jadah photoshop, aku guna paint dan photoscape je. lantak ah. janji melukis jugak. keh keh keh. eyh.sebelum balik kampus, aku nak update entri rerajin sikit. muehehe.


orang buat, aku pun gedik nak buat jugak. kesian aku. kesian memang kesian. tapi sesaja nak test market ( bajet ). mana tau kot-kot tiba-tiba aku boleh jadi pelukis yang menggunakan paint ke. agagaga. sila bermimpilah. buwekkkss..


walaupun lukisan aku tak sehebat orang lain, tapi gatal jugak nak buat. ades. kesian sekali lagi ye.



yang penting, bekground tetap pink nyahhhh...








tetiba bubye

nak balik kampus dah. sedih gila kot. tak dapat lagi blogwalking, tak dapat lagi komen-komen korang. dan yang pasti trafik blog memang akan down gila. kan? korang jangan lupa blog pink nih. sebab lepas nih akan ada lagi auto post. korang rerajin la komen macam biasa sebab hujung minggu aku balik, aku pulun habes-habes balas jejak korang tau. huk huk huk.

ni ghase nak teriak nih. T__T nanti aku konpem rindu korang, rindu blog. entah-entah demam lah lepas nih..salam sayang 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

28 Love Note (s):

adrinaqamarina said...

rambut tu chumil laa iqa~

Izamir Ridzwan said...

ala jgn la bye2.. update la selalu.. rindu nnt

Miza Yusof said...

comelnya iqa. pandai lukis eh :)
alolo, jangan sedih-sedih k :)
selamat kembali ke kampus dan selamat belajar :)

Tok Esah said...

iqa!!!!!!! janagn tinggalkan tok!! uwaaaa.... jangan tinggal daku!!!

Fariq said...

ngeh3x... rasa klaka tengok orang lidi tu nangis..

..hizamirahim.. said...

alaaa...

nanti jgn lupe curik2 masa singgah blog zami ye???

:)

nanie said...

welcome back to dungun :)

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina

hahaha.main lukis je :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Izamir Ridzwan

huhu.. kalau ada masa, konpem update ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof


hahaha.tak pun. berjam-jam nak siapkan :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Tok Esah

huk3.. byeee tok...
:P

Puteri Iqa Izyan said...

@Fariq

hahaha.. sia die tau :P

Puteri Iqa Izyan said...

@..hizamirahim..

hehehe.pasti ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@nanie

huaaa.aku takmo balik dungun T__T

Hishyamuddin said...

kreatif!!hehehe
bye2...

iqbalhakimi said...

nanti lukis gambar aku nak?..hehe

SIELA MIKAIE said...

alaaa......updatela blog selalu....

SIELA MIKAIE said...

owh! tambahan

selamat kembali ke sekolah...hehehehe..

rmbut tu rebonding ke???haahaaa

FH said...

haha slmt bz nnt ;p

LiLohOnEy said...

haha.

slamat berkampus!

:DD

Puteri Iqa Izyan said...

@Hishyamuddin

kreatif ape mcm nih.buruk je.huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@iqbalhakimi

hahahaha... buleh....tgu jelah hasilnya.haha

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE

huhu.tak jamin lah kak ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE

hehehe.. taklah.gune jari aje :P

Puteri Iqa Izyan said...

@FH

wah.ade ucapan selamat gak tuh.hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@LiLohOnEy

hehehe.maseh ;)

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

sy pon tak pandai phtoshop nie.. just paint n photoscape.. hee~

MiZi said...

mizi nak ajak baca kisah sedih mizi

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/sedih-yang-aku-redha.html

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan