30 December 2010

lu langsi! lu mati!


.Assalamualaikum.


TAHNIAH UNTUK SKUAD MALAYSIA
PROUD TO BE MALAYAYSIAN ;))



kongsi gelap gapo laguni? cubit sikit jerit supo pondey



ayat yang paling best kot. adik-adik aku pun selalu sebut. hahaha. pembukaan 2011. aku jatuh cinta kat SAM kot. alamak! berebut lah aku dengan CIK EPAL. hahaha


eyh eyh. ZAMI bagi award lagi =))

ikan patin bukan feveret aku even ramai gila adore ikan patin. hahaha. sebab apa nama award IKAN PATIN?


Eh. Kenapa nama dia ikan patin award? Menurut Nisa, penerima anugerah ni merupakan blog yang tak jemu dibaca, blog yang enak seperti ikan patin, baik digoreng, dibakar mahupun dibuat gulai tempoyak.



cilok dari entri zami. haha ;)) dua lagi yang dapat
Daniel Adie
Ain Zulaikha

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

22 Love Note (s):

Woofer Storm said...

tak sbr nak tgk filem kongsi ni.hehee cntik header,comel mcm sy jee..ahhahhaa

Amy Syaquena said...

ikan patin la best fav tue...

Ain Zulaikha said...

yeayyy Malaysia menang kan..

wah meuz angelo , nama dia power .. ehehhehe

nora said...

nak panggil u ikan patin ar pasni huhuhuhu

aibaks said...

haha... dio tuh kongsi je kegelape yang ado buke hok ganah tapi hok comey..haha

aibaks said...

hehe.. selamat bercoti sok efa!

FH said...

wah. awad ikan patin? congrats. haha

Tapak Kaki said...

macam best je citer ni... kat gannu ada panggung wayang ke?hehe

Ain Zulaikha said...

hahahaha melawak je iqa ni, terima kasih iqa :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Woofer Storm

hahaha.perasan :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Amy Syaquena

waa...taksuke2..huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha

haha.ganas je name die :P

Puteri Iqa Izyan said...

@nora

hahaha.. pulak dah

Puteri Iqa Izyan said...

@aibaks

hahaha.kongsi gelap versi comel :P

Puteri Iqa Izyan said...

@aibaks

efa mne pulak?
huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@FH

haha.congrats mcm dpt real award je :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki

adelah..
kat kemasek. :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha

hahaha..
baru igt nk pass kat org lain :P

iqbalhakimi said...

ikan keli pun best..haha

nanie said...

cite 2!aku nk tngok..
best kot tgk trailer dye

Tapak Kaki said...

uiks.. dah ada ek kat tegannu.. ingatkan tak da..

rossoneri said...

hahah macam lawak je cite nih, suka tgk sam berlakon,boleh berlakon serius gangster tp boleh jadi lawak

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan