10 December 2010

Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad


.Assalamualaikum.



agak agak la kan ada tak yang tak suka dengar lagu? ada ke eyk? kalau aku, aku suka sangat dengar lagu. tapi aku tak suka lagu rancak. lagu yang boleh buat pale aku ghase nak pecah. serabut weh. aku kan jenis sentimental sikit. bukan mental tauuuu.. cepok kang hah. satu lagi aku suka lagu yang kelakar. huhu.

bila aku happy aku akan dengar semua lagu. yup. eyeh. yeke? huhu. entah la. bila aku happy aku akan dengar algu dalam pendrive aku. mostly lagu dari indonesia. bukan tak support local artisi la. cuma lagi indonesia nih best dan sodap telinga dengar. ye dak? lagipun lirik tuh macam straight to point je.

bila sedih, aku dengar lagu dadali-disaat aku mencintaimu. before ni bila sedih memang layan lagu nilah. pastu mulalah air mata meleleh keluar. hua hua hua. demn ah! sekarang tak dah. aku dah jadi budak perempuan yang kuat tau! eceh.

bila aku bosan, aku dengar lagu ke eyk? dengar kot. lagu dalam phone aku. tapi adik aku selalu cakap lagu-lagu aku tak best. kuang ajaq betui hang na. aku lempang laju-laju karang baru tau. biasalah, aku layan lagu dari seberang while adik aku layan lagu omputih yang boleh buat head bangang tuh. mampuih aku tak layan. buat otak aku lagi sakit je. hue hue hue.

bila hyped? ape kejadahnya hyped tuh? jap. aku cari dalam kamus. waaa.aku tanak jawab soalan nih. haha

bila marah? haha.tadek maknenye nak dengar lagu. aku tidur la jawabnya......
terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

6 Love Note (s):

DanieL AdiE said...

nie Daniel Adie pulak..

time happy: I like it_enrique
time sedih: Something About Love_david (x perlu lyn sgt sedih nie..)
time putus cinta: melawan kesepian_CT (yg nie mmg kene lyn...)
Time nak tido: sume lagu2 maher Zain..

x byk kn miss iqa komen adie nie?
:p

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE

hahahaha.tak banyak pon :P

wah.putus cinta layan lagi ct.. huhu.. hebat :D

dibadeebut said...

suke dgr lagu hindustan...layan kabhi kushi kabhi gham...kuch kuhc hotai..hihi

twinkle twinkle said...

bila mara :D sy makan ehhe

Puteri Iqa Izyan said...

@dibadeebut lagu hindustan mmg best :D

Puteri Iqa Izyan said...

@twinkle twinkle haaa.makan itu sgt best ;D

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan