16 December 2010

Kontest Blog Terkemas


.Assalamualaikum.


heh, aku tak tau nak hupdate hape lagi kek sini, so aku nak join adik hana punye contest. yelakan, dia pun baru je habis SPM. best gila cuti lama. jeles owh. hehe. by the way ni adalah KONTEST BLOG TERKEMAS. sekarang aku tengah perasan blog aku kemas.

padahal TAK pun. heee. tapi tengah tunggu rumah baru sampai. so, maybe akan lebih better dari ni. insyaAllah. koeang join boleh klik pada gambar okeh. so, dengan itu aku nak tag 3 orang yang akan menjadi mangsa join kontest nih. muahahaha. jangan marah haaa.... oppss.sebelum tuh. tarikh tutup adalah pada  1 FEBRUARI 2011.

daniel adie ( scandalicious )

Syarat-syarat wajib * nak gempak jap . muahaha .
  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

39 Love Note (s):

Izamir Ridzwan said...

agak dah mesti kena.. huwaaaa

rabiatul said...

G0od Luck :)

kembatolo™ said...

aku bce habes, tapi sesaje bagi komen pelik..
stail tak?


ni pon komen pelik jugak kan? hahaha

sarah-najwan said...

good luck deh...

Miza Yusof said...

good luck iqa :)

Izamir Ridzwan said...

oke.. IR dah join.. take a look

Hanim Mahali said...

Gud Luck!

Puteri Iqa Izyan said...

@Izamir Ridzwan haha.tahniah ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@rabiatul thank you:)

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™ hah. memang setail. bgs2.. :D

Puteri Iqa Izyan said...

@sarah-najwan thank you kak sarah ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Miza Yusof thank you miza ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Izamir Ridzwan ngee. i will ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Hanim Mahali thank you :)

Zulfahmi Abidin said...

okey ko boleh menang sebab blog ko kemas.heheh.tapi ade banner contest kt bawah nie ke kiri.ketengah kan sikit bagi kemas.^_^

Terkini: Lepak makmak CSI | Alasan aku tak masuk Amazing Race Asia | Lady Gaga berlakon filem 10 tahun dulu

Amy Syaquena said...

As'salam...

amy tag puteri

Raji berkata said...

hahaha blog ak berselerak XD

iqbalhakimi said...

agak2 kan blog aku kemas tak?..haha..kalau ada contest blogger tercumil ajak r aku.. =D

tomatokering :) said...

gudluk dear! ;D

DanieL AdiE said...

aduh..lykkh adie masok kontest nie ek?
biase je blog adie nie..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/special-delivery-by-afiq.html

E.d.Y said...

good luck k..

Puteri Iqa Izyan said...

@Zulfahmi Abidin nggeee...thanks yep sbb gtau :))

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata kemaskan lah. hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@iqbalhakimi agagaga. sebok je. cumel ke? hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@tomatokering :) thanks you ya ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE hehehe.takpe. join je ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@E.d.Y time kaseh ;D

Tapak Kaki said...

gambatte.. aku rasa blog ang boleh menang instead of all these pink.hahah

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki hahaha...tak mungkin lah. ramai gile join.. huhu

FarhanaFabulous said...

wah..gudluck for this contest..mmg ptot mng sbb blog ni kemas..

Cik Tom said...

ade chances nak menang ni..blog iqa comel+kemas...good luck!

Tapak Kaki said...

just pray for it..insyaAllah buleh!

Puteri Iqa Izyan said...

@FarhanaFabulous auchh..malu ler.hehe.tadek lah. rmai lgi join.mustahil la :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom huhu.ades.. thank you cik tom ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki insyaAllah. :))

aibaks said...

all the best iqa!

Izzan Salwana said...

Wish you the best of luckk ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@aibaks time kasih ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Izzan Salwana thanks yep :D

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan