14 December 2010

OH! dapat header baru. dapat header baru. FREE!! :D


.Assalamualaikum.



oh. sungguh teruja gila-gila nih. tapi siyes MALU gila. hehe. lawa tak header baru aku? hehehe. THANK YOU SO MUCH DEAR. really appreciate it. main-main je sebenarnya nak header. tapi tak sangka dia buatkan. uhuk uhuk. sungguh terharu. nak kenal dengan si cantik manis yang buat header aku? klik sini. dapat FREE. oh. lagi lah malu. hehe. macam mana boleh terjadi macam nih. alkisahnya.. semalam bergedik-gedik kat  blog Merepek Semata-Mata. tengok dia dapat header free. siyes lawa gila.

cik adik yang buat header ni guna lukisan tangan dia dari paint je. then edit kat photoshop. lepas tuh aku apa lagi. setat lah gedik-gedik kat blog cik adik tuh. aku komen :



heh. terkinja-kinja jugak aku nak. haha. mengada betul..ish.. sekali tadi online nampak ni kat comment moderation!!!!


oh no. aku rasa nak tekup muka dengan bantal je. malu gila. aku main-main je. tapi dia dah buatkan. hehehe. terharugila. nantikan, aku nak guna header baru nih untuk template yang baru. tak sabar nak tunggu sri siapkan. hehehe.. tapi lepas krismas lah sebab ibu nak bagi GAJI!! heee. thanks again dear :))

btw, sori tak dapat nak blogwalking mana-mana lagi. tapi, malam karang atau esok aku ada sepcial untuk korang semua. first time dol. hahaha.. 

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

40 Love Note (s):

Rozuan Ismail said...

smart..nk jugak..huhu

Cikbelog said...

aha congrat :D seronok dapat adiah header kan?ehii

Eman said...

woahhh! akan ade renovation projek besar besaran en pas krimas ni yann??
excitedd ni nk tgkkkkk!!

aibaks said...

nice header...tapi nape tak pasang lagi iqa?

DanieL AdiE said...

waaa....comel la header tu...

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/maaf.html

kembatolo™ said...

nak mintak jugak ah.. haha

Raji berkata said...

hahahahah
klakar2 ;P
kdg2 aku pun takut jadi cmnih ;D
tu ak hati2 kalau nk cmmnt blog lain o.O"
kang xpasal2 kecil hati bila xpakai

tapi nasib baik header yg kau dpt ni lawa

adrinaqamarina said...

chumil. muslimah gitu

Puteri Iqa Izyan said...

@Rozuan Ismail hehe.thank you :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Cikbelog thanks :)

a'ah/dah la tak pandai buat. org buat mmg suke gile.huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Emanhahaha.besar-besaran ke? tak la jugak.. hehehe...

Puteri Iqa Izyan said...

@aibaks hah. konpem tak baca semua. haha..

nk tgu template baru siap.. :)

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE hehe.cumel kan.tak sbr nk gune :P

Puteri Iqa Izyan said...

@kembatolo™ haha..kau jgn.. hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata hahaha.klaka kan? ades. tp mmg aku tgh cari header baru. tu yg aku gedik2 sne.

tak sgke lak dpt.cumel lak tuh.huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina a'ah. yang diidamkan selama nih. hehe :P

iEra NaDiRa said...

waa.. best nye. hehe. Untung Kak Iqa. ^__^ kebetulan saya design header percuma utk 2 blogger bertuah. header da siap baru je post kat blog. Saja je buat sbb taon depan PMR, kurang maen2 photoshop dah. huhu. Kak Iqa datang r tgk header saya design tu lawa ke tak. Heeee

noridaramli said...

agagaggagga......lawa nya...nk jugaks....eee....xmalu plops dak ni..hehehhe

PiKOk said...

comel ! :)

Woofer Storm said...

tak aci dp header free sorg2..hehe nak gakkk^^

Cik Su said...

hehe.. sonok iqa dapat header baru ek..

Puteri Iqa Izyan said...

@iEra NaDiRa hehehe.buat2 muke tak malu cmtu lah dpt.hik3..

da tgk! santek gile ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@noridaramli hahaha..amek2 ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@PiKOk thank you pikok :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Woofer Storm hahaha.selamat jeles :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Su haha.over eksaited nih ;P

Tapak Kaki said...

agak-agak kalo aku mintak dapat jugak tak?haha..

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki terai lah der. hahaha

faryzh said...

hahaha..iqa..cun ek header.paper pun blog iqa pon cun jgk.simple tapi berisi..=)

Puteri Iqa Izyan said...

@faryzh hoho.maseh2..

eyh.tuan die pun mmg berisi jugak.hahaha

M I A J A M A L U D D I N said...

iqa.. mia mmg tgh mencrik org yg pakar dan superb bab2 template dan header neh..

AISHA SAAD said...

rajin betol org yang buat tuh.
gilaa aku ank buat header aku pon bertahun! haha.

mie said...

fuyoo!!
murah hati sungguh..

alinac lover said...

yong xde mood lah T__T

Puteri Iqa Izyan said...

@AISHA SAAD hehe..die tgh free. :))

Puteri Iqa Izyan said...

@mie huhu.tau xpe :P

nazirulhazwan~ said...

pasangla header baru tu.kecewa tukang buat nati.hehe

Cik Tom said...

bestnya dpt header free..nak jugak..

erk nape status kt bwh tue??ramai yg komen xberkenaan n3 ke??hehe..

Puteri Iqa Izyan said...

@nazirulhazwan~ heee.nak la. tgu dpt template baru :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom hehehe :P

a'ah
normally mcm tuh. hehe

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan