Skip to main content

OH! dapat header baru. dapat header baru. FREE!! :D



oh. sungguh teruja gila-gila nih. tapi siyes MALU gila. hehe. lawa tak header baru aku? hehehe. THANK YOU SO MUCH DEAR. really appreciate it. main-main je sebenarnya nak header. tapi tak sangka dia buatkan. uhuk uhuk. sungguh terharu. nak kenal dengan si cantik manis yang buat header aku? klik sini. dapat FREE. oh. lagi lah malu. hehe. macam mana boleh terjadi macam nih. alkisahnya.. semalam bergedik-gedik kat  blog Merepek Semata-Mata. tengok dia dapat header free. siyes lawa gila.

cik adik yang buat header ni guna lukisan tangan dia dari paint je. then edit kat photoshop. lepas tuh aku apa lagi. setat lah gedik-gedik kat blog cik adik tuh. aku komen :



heh. terkinja-kinja jugak aku nak. haha. mengada betul..ish.. sekali tadi online nampak ni kat comment moderation!!!!


oh no. aku rasa nak tekup muka dengan bantal je. malu gila. aku main-main je. tapi dia dah buatkan. hehehe. terharugila. nantikan, aku nak guna header baru nih untuk template yang baru. tak sabar nak tunggu sri siapkan. hehehe.. tapi lepas krismas lah sebab ibu nak bagi GAJI!! heee. thanks again dear :))

btw, sori tak dapat nak blogwalking mana-mana lagi. tapi, malam karang atau esok aku ada sepcial untuk korang semua. first time dol. hahaha.. 

Comments

Unknown said…
smart..nk jugak..huhu
Cikbelog said…
aha congrat :D seronok dapat adiah header kan?ehii
AAA said…
woahhh! akan ade renovation projek besar besaran en pas krimas ni yann??
excitedd ni nk tgkkkkk!!
aibaks said…
nice header...tapi nape tak pasang lagi iqa?
DanieL AdiE said…
waaa....comel la header tu...

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/maaf.html
izuddinrahim said…
nak mintak jugak ah.. haha
Raji and Yeen said…
hahahahah
klakar2 ;P
kdg2 aku pun takut jadi cmnih ;D
tu ak hati2 kalau nk cmmnt blog lain o.O"
kang xpasal2 kecil hati bila xpakai

tapi nasib baik header yg kau dpt ni lawa
adrinaqamarina said…
chumil. muslimah gitu
@Cikbelog thanks :)

a'ah/dah la tak pandai buat. org buat mmg suke gile.huhu
@Emanhahaha.besar-besaran ke? tak la jugak.. hehehe...
@aibaks hah. konpem tak baca semua. haha..

nk tgu template baru siap.. :)
@DanieL AdiE hehe.cumel kan.tak sbr nk gune :P
@Raji berkata hahaha.klaka kan? ades. tp mmg aku tgh cari header baru. tu yg aku gedik2 sne.

tak sgke lak dpt.cumel lak tuh.huhu
@adrinaqamarina a'ah. yang diidamkan selama nih. hehe :P
iEra NaDiRa said…
waa.. best nye. hehe. Untung Kak Iqa. ^__^ kebetulan saya design header percuma utk 2 blogger bertuah. header da siap baru je post kat blog. Saja je buat sbb taon depan PMR, kurang maen2 photoshop dah. huhu. Kak Iqa datang r tgk header saya design tu lawa ke tak. Heeee
noridaramli said…
agagaggagga......lawa nya...nk jugaks....eee....xmalu plops dak ni..hehehhe
Woofer Storm said…
tak aci dp header free sorg2..hehe nak gakkk^^
hehe.. sonok iqa dapat header baru ek..
@iEra NaDiRa hehehe.buat2 muke tak malu cmtu lah dpt.hik3..

da tgk! santek gile ;))
@Cik Su haha.over eksaited nih ;P
Tapak Kaki said…
agak-agak kalo aku mintak dapat jugak tak?haha..
faryzh said…
hahaha..iqa..cun ek header.paper pun blog iqa pon cun jgk.simple tapi berisi..=)
@faryzh hoho.maseh2..

eyh.tuan die pun mmg berisi jugak.hahaha
iqa.. mia mmg tgh mencrik org yg pakar dan superb bab2 template dan header neh..
A.I said…
rajin betol org yang buat tuh.
gilaa aku ank buat header aku pon bertahun! haha.
mie said…
fuyoo!!
murah hati sungguh..
Unknown said…
yong xde mood lah T__T
nazirulhazwan~ said…
pasangla header baru tu.kecewa tukang buat nati.hehe
CIK TOM said…
bestnya dpt header free..nak jugak..

erk nape status kt bwh tue??ramai yg komen xberkenaan n3 ke??hehe..
@nazirulhazwan~ heee.nak la. tgu dpt template baru :P
@Cik Tom hehehe :P

a'ah
normally mcm tuh. hehe

Popular posts from this blog

Resepi Tat Telur yang sedap memang sedap! :)

Resepi crust ni aku guna yang time kerja dulu. Hee. Resepi filling pulak aku banyak google. Aku lupa dah mana aku dapat sebab dulu lupa nak tulis kat buku ambik kat mana. Resepi ni memang sure sedap. :)

Resepi crust

Bahan-bahan:

1 cawan marjerin ( aku guna marjerin Pelangi. Sedap! kalau guna Planta pon boleh tapi crust jadi keras sikit la )
1/2 cawan gula
1 biji telur gred C ( gred A & B pon hentam jelah ye )
1 sudu kecil esen vanila
2 cawan tepung gandum ( lebih sebenarnya tapi nanti explain okay )

Cara-cara:

1) Putar marjerin dan gula hingga kembang. Nanti warna jadi macam ala-ala putih gitu.
2) Masukkan telur dan esen vanila. Pukul lagi hingga kembang.
3) Masukkan 1 cawan tepung dulu pastu putar nagi sebati kejap. Masuk lagi 1 cawan tepung pastu putar lagi sampai sebati aje.
4) Time ni adunan still lembik. Lepas tu boleh tambahkan tepung sikit-sikit dan uli sampai doh tak melekat kat tangan. Kalau still melekat kat tangan, tambah tepung lagi okay. Tapi jangan terlebih tepung se…

life being as an accountancy student .

Akauntan. cita-cita kedua yang aku tulis dalam biodata time sekolah rendah dulu. cita-cita utama nak jadi doktor. makin lama, makin tinggi belajar dah lupa cita-cita doktor. banyak main-main time sekolah. bukan gengster sekolah okay. nakal sikit je. tudung pendek, that's me. pakai stokin kaler maler, that's me. ponteng kelas pegi lepak kelas senior, that's me. tu time sekolah sultan sulaiman. bila tukar sekolah baru sekolah bukit sawa, life's totally changed. new environment, new friends. time tu jadi baik sebab takde geng nak buat nakal-nakal.

form five ambik pure science. tak suka menghafal okay. kelas yang selalu ponteng, time fizik. kalau hari tu ada fizik, aku tak pegi sekolah. adik-adik jangan tiru okay. result spm takat-takat makan je ah. Alhamdulillah semua credit. boleh la masuk matrik program dua tahun aliran fizik. hai KMPHians! :) tapi masuk tahun kedua aku keluar. dapat diploma perakaunan kat UiTM Dungun. sebab nak lari dari fizik, nak lari dari homesick,…

TTC Part 1: Appointment

Tahun ni tahun kedua dah jadi bini orang tapi belum ada rezeki nak timang zuriat sendiri. Ehehe. Aku tau ada masalah ni masa sekolah lagi dan sebelum kahwin pun memang aku dah explain dekat bakal suami (suami dah la sekarang) pasal masalah aku. Tapi aku taktau la dia ingat ke tak. Kot nye kalau dia baca blog ni pastu dia mai tanya aku "bila sayang cite kat abang?" -____- Tahun pertama kahwin aku tak terlalu beria nak TTC ke apa. Aku kira baru nak kenal sesama sendiri. Lagi satu sebab PJJ dan aku tau susah nak predict waktu subur disebabkan masalah period yang tak teratur. Jadi aku hanya menikmati waktu-waktu berdua saja. Orang tanya, aku sengih je cakap belum ada. Tak ambik pusing sangat dengan soalan dah ada isi ke belum yang aku rasa nak je tepek kat dahi "belum mengandung lagi" hahaha. Yelah, dah ramai sangat tanya.

Masuk tahun kedua, aku dah start fikir. Tapi aku tak betul-betul TTC jugak. Cuma join group BBT dekat facebook. Wehhh sumpah aku tak faham hahaha. A…