26 December 2010

anjakan paradigma 2011 =))


.Assalamualaikum.

yeah! selamat datang ke rumah baru. hehe. dari tengahari tadi kot private blog nih. sorry sangat-sangat. by the way. thanks a lot to sri sebab design template nih. macam irine punya kan? agagaga. dun worry. irine is irine. iqa is iqa. memang aku mintak dengan sri nak  ala-ala blog irine sebab aku suka pastel pink. kalau peminat irine marah mati lah aku. haha.

jangan risau oke. aku takkan jadi copycat irine sebab dunia aku dengan irine memang jauh beza. blog ni telah di design oleh owner cicakdanlelabah iaitu SRI. terima kasih sri. semua orang tengah join contest dari sri kan? hehe. aku malas nak join sebab konpem aku tak menang. hehe.

once again thanks to sri.oh ye.thanks jugak kat FH sebab header free tuh. haha kalau korang pun nak tempah dari sri, silakan lah oke? sebab harga memang berbaloi. hehe. itu je kot nak update. oh ye. jangan lupa esok ada GATHERING BLOGGERS TERENGGANU =)

p/s: peminat irine jangan risau. aku dah bagitau irine pasal ni.baru je tadi. tunggu jelah irine cakap apa. hoho.


p/s: soryy sgt tak dapat nak blogwalking mlm nih. sebab busy ya amat. lusa kalau aku free, aku blogwalking macam biasa. ;))

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

26 Love Note (s):

E.d.Y said...

wah..bertukar wajah

Amira is mira said...

iqa is iqa..mcm name blog saya..amira is mira...cute kan?hihhihi

anyway..selamat berkenalan

adrinaqamarina said...

ne yg ditunggu3 haha

Puteri Iqa Izyan said...

@E.d.Y
hoho :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Amira is mira

hehe..
slm kenal jugak ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina

haha.
:P

sarah-najwan said...

pinky2 ni..sesuai la ngan jiwa remaja..

kalu akak tukar kaler pinky2 okeh tak rumah akak tu..auww..jadi cam remaja ada anak 4 la puloks..hehe

Puteri Iqa Izyan said...

@sarah-najwan

hehehe.biaselah.nk rase mcm cumel je..hehe..

ish.ape slhnye kak. nmpk mude gituh.. hehe

Tok Esah said...

salam iqa, esok jadikan kol 10 kat TER.. hurm, cik tom ade mintak nom, katenye senang nak contact.. so kalau nak bg, boleh komen kat entry tok.. dah buat comment moderation.. okey!!

nak fb pun okey..

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000373642291

AfiQ said...

iqa, cantik design baru.. huhuh.. bape baya cicakdanlelabah? huhuh

MiZi said...

wahh.. ada gathering budak nganu ker.. xgtau pown..

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/abang-senyum-demi-adik2-abang.html

Puteri Iqa Izyan said...

@AfiQ

hehehe.. it's only 28 :))

Puteri Iqa Izyan said...

@MiZi

err..ni pun org ajak.. hehe..

AfiQ said...

wawaw.. 28 je? not bad la! nk jugak!! hahaha

iqbalhakimi said...

owh..aku tergoda dgn rumah baru mu...aku nak kaler pink jugak lah..haha

FH said...

feeewwwitt. mmg obses ngan pink ye? lawa :)

waaaa syoknye ade gathering~
terengganu sgt jauh kot -.-

mie said...

oh!!
pink colour...
comey comey..

SIELA MIKAIE said...

wah! tukar background..comel2..

M I A J A M A L U D D I N said...

woo iqa!! hahahha... aq pown nak try service sang designer neh jugak lah!!

nice nice..

p/s : bpe kne caj weh?

hiro said...

cntik22.

Tapak Kaki said...

gile gempaq gannu kite buat gathering.. nok joing buleh dok?hehe

Ain Zulaikha said...

hehehe sebijiklah template nih.. cantik..

Nurulbadiah Lai said...

sedih giler terlepas gather..huhu

DanieL AdiE said...

nice...bertukar wajah!

anda telah diTAG!

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/giveaway-eqbalzack-serba-satu.html

Mr.IX said...

singgah2 n follow2 selepas gathering bloggers terengganu tadi!

Miza Yusof said...

cantiklah iq. suka tengok. pinky winky. jeles aiii. hehehe

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan