15 December 2010

kawan-kawan, singgah sini kejap. ade sesuatu untuk korang semua. JANGAN TAK SINGGAH. bawak diri ke vietnam kang... heee


.Assalamualaikum.

kawan-kawan, ada AWARD untuk korang semua. petang semalam tetiba je gatal tangan nak buat award. yelak, asyik aku je dapat. nak jugak aku bagi kat korang sebagai tanda menghargai korang rajin singgah rumah buruk aku nih. hik hik hik. aku harap sangat-sangat korang sudi amek nih eyk. penat aku buat tadi. berpeluh tangan den ni hah. by the way. sekarang ni  ada dua award. 

yang pertama, APPRECIATION AWARD. ni sebagai tanda penghargaan sebab kesudian korang selalu menyinggah kat blog ni tanpa di paksa-paksa kan? hehe. aku paksa ke? ish. tak kan. hee. eyh. yang tadek nama kat sini pun sila ambek jugak tau. aku tak larat dah nak copy link sampai beratus-ratus. huhu. tak bermakna nama korang tadek kat sini, aku tanak bagi kat korang tau.

*untuk copy award.sila klik shj pada gambar.sbb right click disable*


dan special jugak untuk pembuat-pembuat header untuk blog nih. terima kasih sesangat. nanti iqa kaya raya, iqa belanja aiskrim eyh. keh keh keh


award kedua LOYALTY AWARD. ni menunjukkan kesetian korang mengomen kat blog ni even aku lambat singgah kat korang balik or even korang busy tapi bila ada masa, korang pasti singgah sini balik. sayang owh korang. eyh. yang kat atas tuh pun sayang jugak tau. heee.. sudi-sudikan ambek award ni ye.

*untuk copy award.sila klik shj pada gambar.sbb right click disable*


p/s : kalau korang nak pass kat orang lain pun takpe. sila sila. heee.

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

42 Love Note (s):

aibaks said...

aibaks dapat award lagi dari iqa! thansk iqa! aibaks tampal sekarang!

cik jari said...

tengkyu kak ipar...muge hepi salu

Amy Syaquena said...

aS'SALAM..

tahniah semua dapat awrds best tue...

Weeda said...

okeh...belanja aiskrim neh...k.wahed nak kek aiskrim secret recipe..haha

Eman said...

WOAHHHH!
trimakaseh yann! HAHA, followe 444 dpt ape lak??? nak tawuuuu...

nora said...

yea yea dapat award dapat award =D

DanieL AdiE said...

waaaa........1st time daniel adie dpt award...

thanx alot iqa...

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/12/1st-time-menang.html

Puteri Iqa Izyan said...

@aibaks hehe. no biggie aibaks ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@cik jari my pleasure adek ipar.hehe :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Amy Syaquena wkslm kak amy.
kak amy pun amek la jugak ye :))

Puteri Iqa Izyan said...

@Weeda hambek. secret recipe tuh.hahaha.iqa pon dop mkn mkn secret recipe.

eskim poli je iqa bg.hahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@Emansame2..

err.
tak tau lagi.hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

@norahehe :P

Cik Gallus Gallus said...

terima kasih iqa ;D

Raji berkata said...

ala ak nk award kaler itam tuh skali
huahua ;D

thx a lot menghargai follower~

Puteri Iqa Izyan said...

@DanieL AdiE hehehe..no biggie adie ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Gallus Gallus sme2 dear ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Raji berkata hahaha.hambek la kau nk due2..huhu..

my pleasure ;)

syamimi fatin said...

tq iqa..nanti mimi ambil ok :)

Izamir Ridzwan said...

loyalty tuh.. hehe

Aqilah Nur said...

waa..byknya rewards. :)

FH said...

terima kasih yee :)

Puteri Iqa Izyan said...

@syamimi fatin oke dear ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Izamir Ridzwan haha.tak tau dah nk watpe lagi :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Aqilah Nur hehe.amek la dear ;))

Puteri Iqa Izyan said...

@FH no biggie dear ;D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

dekat saye takde :(

Puteri Iqa Izyan said...

@miss lolly a.k.a luvfareda alolo sis.. hehe..
da letak nme sis lolly :D

Izamir Ridzwan said...

IR sudah ambik..

http://izamirridzwan.blogspot.com/2010/12/izamir-ridzwan-dapat-loyaltysapa-bagi.html

Puteri Iqa Izyan said...

@Izamir Ridzwan hehe.oke ;))

Cik Su said...

byk award.. hehe.. congrats

Tapak Kaki said...

loyalkah aku.haha.. aku ni alergik ar ngan award.. btw thanks ya..

Ain Zulaikha said...

iqa, trima kasih :) hutang eh? hehehhe

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Su hehe.;))

Puteri Iqa Izyan said...

@Tapak Kaki heh.ape pasal? kau nih.kang aku tacing 40 hari kang. huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Ain Zulaikha same2 ;))

heee.oke je :D

Cik Tom said...

tenkiu bg award loyalty ni..comel :)

mie said...

gue terharu!!!!
xde hadiah sampaingan ke?
pakej pelancongan ke?
thankz...

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Tom hehehe...same2 cik tom ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@mie err.ade2.. tp gune duit kau r eyh.haha

a'im said...

kalau dah kaya nak aiskrim goreng leh tak...

Puteri Iqa Izyan said...

@a'imboleh sesangat.. hehe

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan