28 November 2010

345. jum terjah!


.Assalamualaikum.


wohoo.. malam ni aku masak udang masak merah and sayur masak lemak. makin pandai masak nih. hihihi.. perasan. hari hari aku jengah blog kesayangan aku nih dan Alhamdulillah semakin hari semakin bertambah followers aku. terima kasih tau semua. aku sayang korang sangat sangat. korang sayang aku tak? muehehe..

hari ni aku nak buat entri special sikit sebab aku check tadi followers aku dah 345. lawa kan number tuh? sebab lawa lah aku buat entri khas untuk si ch@wi nih. thanks ch@wi. by the way, aku tak paksa pun sapa-sapa nak follow aku dan aku tak suka orang suruh aku follow dieorg. jangan buat kerja ni ye. sebab kita tak boleh paksa orang follow kita tau. eceh. macam pakar motivasi pulak. hua hua hua.

aku tengah belek-belek blog ch@wi jugak nih. dia baru je sebulan lebih berblogging tapi duit Nuffnang dah banyak gila. wooo..oke dia tipu. hua hua hua.jum terjah blog dia. jum jum....

err..cop cop.hadiah? hehe.tadek duit lagi al nak buat macam bagi kat kak sarah hari tuh. tunggu aku dapat gaji dari mam besau oke? then, aku akan bagi hadiah khas untuk followers yang bertuah. ngee~~

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

27 Love Note (s):

~ch@wi~ said...

wah3~~ terharunyer saye... thanks sgt..rase bertuah pulak..hehehe ;D

is44c said...

nak tumpang tolong makan bole? :D

Puteri Iqa Izyan said...

@~ch@wi~ huhu..tadek maknenye chawi. bkn blogger femes pon nih. kui3.

sebagai menghargai sbb sudi folo blog nih :))

Puteri Iqa Izyan said...

@is44c dh habis.. hoho

~ch@wi~ said...

femes la tu..da ramai folower.. nak buat mcm ni jgk la nt... :))

Fakhrur Razi berkata said...

kalau kau nk buat hadiah utk follower bertuah nnti bgtaw aku
aku nk remove phtu add balek =.="

Puteri Iqa Izyan said...

@~ch@wi~ hua hua hua..tadek la.. :P

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata hahaha..kau, awal2 lagi aku tak masukkan dalam list.. haha

sarah-najwan said...

iqa..akak je skrg yg bertuah sb dpt hadiah dr iqa kan...

Zulfahmi Abidin said...

1st.yer aku pon sayang kau.hehehe.
2nd. aku pon tk tawu aku follower ke berape.tah2 aku pon tak follow kau lagi.
3rd. aku setuju dgn ayat kau i follow you you follow me back yer itu tak berguna langsung
4th takde hadiah pon takpe.
5. nuff fahmie pon tak bnyak ape kate terjah blog fahmie.heheh

Puteri Iqa Izyan said...

@sarah-najwan hehe.hadiah tak seberapa kak :))

ngeh3..

AiDa said...

hi dik..ni belom lagi 30 nov kan..
so akak dgn ikhlas hati nka bg award untuk iqa...sudi la ek terima award yg xsberapa tu..;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Zulfahmi Abidin hahaha.sengal la kau fahmi! aku pun tak tau kau follow aku ke tak. aku rasa macam tak. ke aku yang tak perasan? hahaha...

hari2 kau singgah blog kau. :P

..hizamirahim.. said...

wah.
tahniah.
teruskan...
XD

Puteri Iqa Izyan said...

@AiDahye akak..
oh. thank you akak..
dun worry, award trime lagi.. hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

@..hizamirahim.. huhu..
thank you zami ;D

Zulfahmi Abidin said...

hahahh.terharunyer kau singgah hari2.meh sini syg cium sikit.blueeek...geli aku.aku dah follow kau lah tadi lepas aku comment yg pertama tuh.^_^

Terkini:
1. Besok Kau Dah Tua Kau Tahu Lah
2. Contest Makan Ayam
3. Eh! Kenape Nama Kau Vicky?

Rara Farah said...

agagaga...jap ag aku tag kau byk2 eh....ley r...kite kn geng...hahaha

syamimi fatin said...

waaa...tahniah taw! ;)

Cikbelog said...

wah besnya dah tahu masak udang masak merah dan sayur masak lemak..cikbelog baru je lulus masak daging goreng..hahaha ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Zulfahmi Abidin haih..syuhhh syuhhh.. suke hati kau je nk cium2.. nnt hilang kegebuan pipi aku nih. hahaha..

ye2. aku baru pasan.. huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Rara Farah hahaha.banyak la kau.

Puteri Iqa Izyan said...

@syamimi fatin wee.thank you mimi :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Cikbelog cik belog, main masak je tuh. jd ke tak mkn jelah.. haha

wow.daging goreng..i loike... :D

MOFASAD said...

eeeuuwwww :)

Puteri Iqa Izyan said...

@MOFASAD kau nape nih? eeuuwww eeuuwww..gedik ah. haha

~ch@wi~ said...

ase trharu lg skali... xpe2, nt i wt entry utk u plak yer...hehe ;)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan