08 November 2010

give back my GLITTERATI | oh Nuffnang...


.Assalamualaikum.


waaaaa...apa dah jadik nih? aku tak pernah pun curang.
selama ni aku tengok orang lain je post pasal ni
last-last aku jugak yang kene! dush!
nuffnang, jangan la macam ni.. huk huk huk

apa aku nak buat nih?
='(



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

6 Love Note (s):

ckinoza said...

amende nih?? bwahahha

Puteri Iqa Izyan said...

@ckinoza duet babe. haha

Rt-qaH said...

iqa asal blh jd mcm thu?

NadGorgeous said...

cik iqa, sy agak tak paham la dgn nuffnang nih?? wlpn dah gune..
boleh tlg explain tak..
lagi bagus klu buat entry.. bukan sy sorg jer, malah ramai lagi blogger espceially yg baru masih tak tahu psl nuffnang nih..

ape glitterati??? huh
masih tak paham..
please please.. hehe

Puteri Iqa Izyan said...

oh cik nad syg..tak tau la nak explain caner..hehehe..

Tomato Gurl's Life said...

sabar ye yunk!

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan