06 November 2010

CONTEST- MISS LOLLY'S | BIRTHDAY


.Assalamualaikum.


sis lolly yang santek cun nih dah invite bloggers join die punye contest
first time sis lolly santek ni wat contest. hehehe.
sempena birthday sis lolly yang ke-23 yang dah diisytiharkan jatuh pada 12 November setiap tahun

nak wish-wish-wish ape nih kak?
hehehe...

Happy Born Day to Miss Lolly (nama sebenar aku tak tau. haha)
semoga sentiasa cantek ye kakak comel. hehehe...
orang cakap Made In Terengganu and Kelantan cantek-cantek
orang cakap, bukan aku. haha
tapi, sume cantik la sebenarnya kan? kan?

tapi kalau cakap bab anak dara-dara Kelantanese ni, memang ramai yang tau dieorg ni memang cantek-cantek. kan?
ehehe..sebab tu Miss Lolly ni cantek kan? aku tengok gambar die pun dah cantik.
hehehe
ni kes macam bodek nak menang je kan?haha

pape pon  semoga Sis Lolly ni dilimpah-limpah rezeki supaya rajin nak bagi hadiah-hadiah lagi macam ni
hehehe
Sis, cepat-cepat dapat jodoh! kelantan ngan terengganu tak jauh
nanti boleh la saya pergi sane!
hehe

kalau diberi RM100 nak bagi hadiah ape?

Sis Lolly cakap bia logik. takkan nak bagi blackberry? oke2 aku nak bagi iphone. iphone beli dari beijing.keh3..
sepuluh aku bagi kat Sis Lolly ni nanti
hahaha

aku rase Sis Lolly nih suke ngan Pink. ye tak? belog die cantek owh. simple je. Pink-Pink lagik
aku anak sulung and aku tak penah rase ade kakak
so,untuk sementara ni meh aku anggap Sis Lolly nih as kakak aku. haha. suke hati aku je.

ngan seratuih hengget tuh aku nak bagi kat Sis Lolly dress bunge-bunge kecik kaler pink, sandal pink, tudung pink, ekseseries pink
hehehe.. sweet tak aku? ade ciri-ciri adik sporting tak?hahaha
seratuih tuh cukup la nak beli benda alah nih
kan? kan?
okeh. dah siap! dah habis berangan jadik adik. hehehe

kalau sape-sape nak join jugak, jum la jumpe Sis Lolly

xoxo


syarat-syaratnya:

1) haruslah buat entri kat belog korang dengan tajuk *CONTEST- MISS LOLLY'S | BIRTHDAY*
2) dalam entri tu korang haruslah wish-wish-wish ikut suka koranglah kan tak kisahlah nak buat macam karangan ke macam rumusan ke dalam bentuk video ke gambar ke asalkan ia nampak menarik bagi aku. ada paham?
3) dan kalau korang diberi rm100 untuk bagi gift kat aku, korang nak hadiakan aku ape? sila bayangkan ngeh ngeh ngeh. hadiah tu mesti logiklah kan takkan dengan rm100 korang nak hadiakan aku blekberry kaaaaaaaan. tapi kalau nak bagi betul2 ape salahnya kan aii terima dengan hati terbuka je la nyah lalalala.
4) pastekan link entri tu kat ruangan komen. boleh jugak alertkan aku kat twitter atau kat facebook.
5) terbuka kepada semua. menjadi follower atau tak bukanlah satu bonus oke, asal berminat sudah.
TARIKH TUTUP: 12 November 2010 jam 11.59 p.m :)


HADIAH : 1x wang tunai RM100 dan 3x hadiah saguhati.


oke nice kan, besday aku tapi aku yg bagi korang hadiah hahahahaha! meh join meh =)



terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

13 Love Note (s):

Cik Gallus Gallus said...

semoge menang

Cik Jari said...

yes...lolly dh tua..kedut2 jelas kelihatan dibajunya yg takbergosok dek kebizian mengenang hari tuanya...

lolly,lau kau beri daku seratus, aku mau kasik seutas jam tangan cantik supaya kau tak leka..betapa pentingnya masa<----nasihat gaya cikgu disiplin sekolah zainab...

hepi bday lolly...

gud luck iqa

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Gallus Gallus tenkiu2 ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Cik Jari hahahaha..cik jari nih. ciak lolly.ahahaha....

thank you ;)

bulatkocik said...

gud luck lar yer..nnt klu menang boleh tong2..huk3..

Hasrol Nizam said...

gudluck2.. :D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

ekekkekek. puji2 ni b0dek kew ?

agaga =)


tengs j0in dear <3

NOTED.

Puteri Iqa Izyan said...

@bulatkocik agagaga.. tamo2. (tamak) ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Hasrol Nizam tenkiu2 :)

Puteri Iqa Izyan said...

@miss lolly a.k.a luvfareda hahaha..lebih kurg la =..ekeke ;))

Tomato Gurl's Life said...

good luck iQa..comel la miss lolly ni cam iQa ;)

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life thank you. hish. miss lolly lagi cantek berganda2.. huhu

Miza Yusof said...

good luck :)

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan