24 November 2010

kerana kekeliruan dan jugak kekonfiusan, so aku terangkan satu persatu.


.Assalamualaikum.

( klik gambar utk tumbesaran. tak perlu minum Calci-yum )

kerana banyak sangat yang duk cari mana shoutbox, meh aku tunjuk. tengok tak header aku kat atas? tengok je. walaupun ghupe aku buruk. sebab aku nak suruh korang tengok kat bawah header tuh. header aku takyah la duk tilik sangat. aku dah edit bia ghupe aku nampak cantik. eyh. cantik ke? muehehehe.. abaikan.

aku rasa blog aku macam berat sikit. ke banyak hah? pendapat korang apa? kat bawah header tuh ada HOME, CHATTING, AWARD & EXCHANGE BANNER. aku letak sume asing-asing sebab aku nak ringankan berat badan blog aku nih. so, lepas ni kalau nak sound aku kat chat boleh la klik kat atas tu ye. lepas tu kalau nak exchange banner pun buleh la juge.

oh ye. bloglist jugak dah ada. meh la cek. sape-sape yang tadek boleh tinggal komen kat sini :))

hah. satu lagi. walaupun aku tak popular lagi malatop macam irine nadia, hizami, hiro,  dan sapa-sapa jelah kan yang femes-femes, tapi aku gatal dan gedik jugak nak buat page sendiri. muehehe.. meh le klik LIKE. kalau nak tau, tengok balik gambar kat atas tuh. tengok dalam petak kaler merah kat bawah tuh. hah. kalau nak klik LIKE, buleh la ye klik kat situ.

agak-agak la kannnnnn... gedik tak aku buat entri nih?  kang tak pasal-asal aku kena serang hendap dek ANON yang tak pernah belajar budi bahasa. ish ish ish. budi bahasa budaya kita. beringat-ingat la ye....

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

4 Love Note (s):

Tomato Gurl's Life said...

instict cik tom..iqa will be fees blogger soon...entry menarik+gaya tersendiri..blogger femes2 pn dtg komen tue..keep blogging dear..support u all da way :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life huk3.. lambat lagi la cik tom. tak buley lawan cik tom ah.. hehe :)

Fakhrur Razi berkata said...

betul2
dh famous nnti jgn lpekan aku plak
huahua..
ak dh like~~ ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata hahaha.banyak la kau femes. tapi kan..kata2 tuh doa. amin.. hehe..

thank you ;))

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan