15 November 2010

KAWAII GADGET'S CONTEST


.Assalamualaikum.


Mommy Pinky atau aku biasa panggil Kak Zana yang baru je selamat melahirkan anak perempuan yang sangatlah comel named Irdina Humaira. betul tak nih Kak Zana? hehe..

aku rasa sape-sapa yang follow blog Kak Zana mesti dah tau pasal ni kan? so, aku nak teruskan jelah ye.. kalau nak tau lebih lanjut meh sini.

jom la join ye. sebab hadiahnya best tak hengat dunia weh! ni sempena pembukaan KAWAII GADGET oleh Kaz Zana dan Encik Suaminya.



ni lagu Bu De Bu Ai dalam versi English dinyanyikan oleh Wilber Pan Wei Bo. lagu ni tadek makna apa-apa cuma lagu ni aku sangat suka sebab bila dengar je, rasa tenang je hati nih. serius aku suka sangat lagu nih. ada sapa-sapa nak tujukan lagu ni untuk aku tak? muehehehe...

Kak Zana, nanti sambil baca nih, sambil dengar lagu nih tau. best tak hengat. hehe.. lagu ni dulu aku buat ringtone message tapi kan sebab ada kawan aku buat jugak, aku terpaksa tukar ringtone lain. huk huk huk. sedih betul.

dengan itu jugak, aku nak menge'tagged' tiga orang yang bertuah. tuah ayam nampak di kaki. tuah manusia siapa yang tahu kan? hehe

sila lihat syarat-syarat contest kat sini ye.... ( Kawaii Gadget )

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

5 Love Note (s):

SIELA MIKAIE said...

thnks dear!

nnti akak amek k..
trnet sngt lambat mcm kura-kura.:(:(

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE weee.oke aka.dun wory. date line lmbt lgik ;D

Mommy Pinky said...

kak zana dtg cek ;)

oh oh..tepat segala info tu..hehe..
gudluck dear

Puteri Iqa Izyan said...

@Mommy Pinky hehehe...thanks 4 coming kak zana :D

khairolghani said...

terima kasih sebab join contest..good luck..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan