08 November 2010

yeay! Nuffnang nak bagi balik dah Glitterati


.Assalamualaikum.

yeaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!
Nuffnang nak bagi balik dah Glitterati aku
tadi kan.... aku ade hantar ticket kat Nuffnang ngadu masalah tadi
pastu baru je tadi Nuffnang reply message aku


ekceli kan salah aku jugekkkss...
hik hik hik. tutup muka sebab malu!
hari tuh aku ade buat blog khas untuk cerpen aku, tapi aku dah private kan sebab nak renovate banyak benda. nak open public pun lambat lagik kot. tu yang aku private dulu

glitterati aku ditarik sebab blog tulah!
skang aku dah delete blog tuh kat akaun Nuffnang
and dieorg pun cakap nak bagi balik status tu in due time

hah.tadi lak aku tengok keywords...

bile masa lak ni aku cerita pasal boxer? aku sendiri pun tak pakai boxer ke, short ke. seksi weh..
cara-cara buat tapat meletol rokat air tu hape pulak? haih. korang ni..macam-macam la
cuba search aku comel ke, aku cantik ke, aku nak kurus ke
berbaloi jugak!
hehehe

*tambahan. 
cerita boxer kat sini

by the way
thank you so much Nuffnang




terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

22 Love Note (s):

..hizamirahim.. said...

wow.
tahniah.
XD

Puteri Iqa Izyan said...

@..hizamirahim.. huhu.maseh zami :)

shara bunga said...

congrats busyuk :)

Norfa Lyana said...

kalo kita private blog yang kita letak nuffnang ads die tarik status glitterati ea?

Puteri Iqa Izyan said...

@shara bunga wehuu!! masyeh :)

Puteri Iqa Izyan said...

@Norfa Lyana err.tah la.mungkin kot.. huhu

man yusoef said...

wah..bgus2..tapi keywords tu sgt merungsingkan...hahaa

zacky ~786~ said...

hebat @_@

azzey said...

Puteri I i luv nuffnang! heh3......

relevan said...

Tu lah,,lain kali jangan nakal2 tau..

Anna Boleyn said...

uhh..klu private blog pon atr slh 1 sebab status glitterati ditarik balik.

btw, kelakar lak keyword yang no. 1 tu. hehe mengarut je lah sape yang google tu. :)

Farah Sygs said...

hehe..status rara gliterrati gop..tp mls letak...huhuhuhu

Puteri Iqa Izyan said...

@man yusoef haha.tau xpe :p

Puteri Iqa Izyan said...

@zacky ~786~ ngeh3 :D

Puteri Iqa Izyan said...

@azzeyi love it too! ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@relevan hehe.okeh bos! :D

Puteri Iqa Izyan said...

@Anna Boleyn yela kot kak.hehe :p

tau xpe.ngra mane tah yg dtg tuh.huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Farah Sygs mls? hehe.bgs2 ;D

adrinaqamarina said...

hahah. cam pe je, boxer ouh boxer

Puteri Iqa Izyan said...

@adrinaqamarina haha.tau xpe.boxer tuhhh...

Tomato Gurl's Life said...

eh xleh ade 2 blog ke??cik tom ade 2 blog..ke cam mn?huhu..

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life gulp. tak tau cik tom.hehe tp blog tuh iqa private kn. and nuffnang ckp ads dieorg tadek kat blog tuh..sbb tuh glitterati kne tarek..

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan