05 November 2010

hey. hey. attention!


.Assalamualaikum.

just a very short update
esok ade paper LAW pukul 2:15 - 5:15
balik je exam, aku nak blogging sampai lebam-lebam biji mata aku ni ok?
aku nak terjah-terjah,ronda-ronda plus menggedik kat blog korang eyh?
boleh kan?hahaha
kalau korang tak bagi pun aku nak jugak!
uiks.terasa gedik je. hehehe

tak sabar nak tunggu habis paper LAW esok
banyak giler aku nak cite kat
see you tomorrow! 
xoxo

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

7 Love Note (s):

faryzh said...

waaahhh~
da nak abes exam ek?
bes2!
faryzh punye baru nak stat isnin ni.fenim2...

Puteri Iqa Izyan said...

@faryzh hahaha..belum lagi la. ade dua lagi ppr.cuma gap 5 ari. so,enjoy! hehe ;)

Hizami Rahim said...

haha.
good luck ye !
XD

Farah Sygs said...

ye2...sy menggediks kt sni...haha

Un Phat Lee said...

owh.lu amek law rupenye. ehe

asfz lily said...

good luck okey :)
cerita apa y dye nak story sgt tu..hehe

Syafrizal said...

boleh saje.. singgah2 la blog saya k

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan