23 November 2010

Filem 2 Alam semakin hampiri RM40juta!!


.Assalamualaikum.


aku rasa ramai yang buat review yang kononnya cerita 2 Alam ni tak best. aku sendiri tak sempat tengok lagi sebab jauh la nak pergi Kerteh semata-mata nak tengok wayang. dah la cuti sem nih. paham-paham jelah. poket pun sempit je. tapi, kawan aku cakap cerita ni memang best. ramai gila kat dalam panggung. tiket toksah cakap la. memang habis licin di jual. 

see, hebat kan filem nih? sape lah yang cakap tak hebat tu hah? korang ni tengok ke tak sebenarnya? oh ye. semalam aku sempat chatting ngan pembuat filem nih. malas la aku nak sebut nama. sebab satu Malaysia kenal dia. kannnn? meh cek. sekarang dah ada RM35 juta. tinggal lagi RM5 juta untuk sampai target! bangga tak?


hah... betul tak aku cakap nih? cayalah. kan kan kan? siap nak bagi aku JUS MATE 5 free lagi tuuhhhhh... baiklah anda-anda sekalian. marilah menyanyi lagu

Tipah tertipu tertipu tipu tetipah
Tipah tertipu tertipu tipu tetipah
Tipah tertipu tertipu tipu tetipah
Tipah tertipu lagi...


sebelum apa-apa baik aku lalalalalalalalaaaaaaaaaaaarriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............................................
eh.kejap. ekceli ni aku borak ngan Mofasad! muahaha. terbaik ah gambar lu der! setail giler


sori bro! gua cilok gambar lu. hahaha
lariiiiiiiiiiiii dulu........................

p/s: aku tau ramai tak baca entri ni betul. sebab komen-komen anda sangatlah menunjukkan anda tak baca habis. tuh aku tak approve lagi comment. haha. tambah ayat baru lagi. perenggang (weh.perenggang ke perenggan?lupa ah BM) pertama tu aku tipu je. aku reka. korang janganlah percaya. hahaha..

terima kasih sebab sudi baca. baca ke? eh.

31 Love Note (s):

NOOR FATIN said...

mesra mall jauh la. knp la kemaman ada satu wayang je? wuu..

hahaha mofasad sengal..keh3...

aibaks said...

iqa da tengok ke 2 alam ni?

azzey said...

Puteriqaizyan: Kata x best tp dah byk kutipan tu....nk tgklah klu cam gini....:)

Asrol Mania said...

wakakaka... sengal weh.. hahaha

Amalina Alwi said...

haaa?
tak caye laaa cite ni best.

intanurulfateha said...

gila lawak parid
hahahhaa

En iLham said...

haha
memang lawak lah..hehe
memang tipah tertipu dah aku..hehe

alinac lover said...

putar alam..x bole beeeeeee lah..hahhahahah

kalakar la~

MOFASAD said...

errrr.... cis! sembang fb pun masuk!!!!

hahahahahaha!

Puteri Iqa Izyan said...

@NOOR FATIN kann? haih.busan je. dah la jauh.huhu...

Puteri Iqa Izyan said...

@azzey oh sayangg...baca sampai habis ye sayanggg ;D

Puteri Iqa Izyan said...

@Asrol Mania mbukan gua.faridd..... haha

Puteri Iqa Izyan said...

@Amalina Alwi ina..bace sume sapa habeh :P

Puteri Iqa Izyan said...

@intanurulfateha haha. kan sis?

Puteri Iqa Izyan said...

@En iLham hehehe...lukenabeb! haha :P

Puteri Iqa Izyan said...

@alinac lover kannnn? mustahil la filem die nk cecah byk nih.hahahaha

Puteri Iqa Izyan said...

@MOFASAD bukti beb! haha

PiKOk said...

kahkahkah!
lawoklah..nseb bek bace smpai abes..haha

Puteri Iqa Izyan said...

@PiKOkhehehe..bagus2.. :D

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha igtkan Dr R betul tdi =.=
bru nk tkjut yg dia hampir capai targetnya..

tpi cter der btol2 mmg best ker?
kwn kau ckp cmtuh sbb dia really2 meant it?

Puteri Iqa Izyan said...

@Fakhrur Razi berkata hahaha..doktor jugak tuh. dr farid.hahaha..

eyh.tak la.mane ade.aku reka je cite tuh..hahaha..

Tomato Gurl's Life said...

hahaha..terkejut mula2 bc iqa borak dgn dr jus mate..rupanya mofasad..haha..sengal je..riak la dr tue kan..ramai ckp xbest cerita tue..poster tue tiru poster luar negara n mcm2 la..huhu

Puteri Iqa Izyan said...

@Tomato Gurl's Life hahaha...farid la pelik2 cmtuh..haha..
tau xpe.tadek identiti.
kalau die tak riak sgt, tadeknye org benci..

violet VC said...

hampeh gilak..memang tertipu..muahaha...

Puteri Iqa Izyan said...

@violet VC hahaha.tahniah :D

dwaty said...

cayala sama lu.....

Puteri Iqa Izyan said...

@dwaty hahaha :D

dwaty said...

mai tgk blog saya...

ada link tuk blig awak... hehehe

Puteri Iqa Izyan said...

@dwatyoke sayanggg :D

SIELA MIKAIE said...

best ke cter nie eyka??

Puteri Iqa Izyan said...

@SIELA MIKAIE hehe.tah.tu sume rekaan semata-mata :P

Copyright© All Rights Reserved Puteri Iqa Izyan